Rozwiń myśl.... Bo z tego co się orientuję, kolega Sylwek7 ma 740i....Cytat:
Zamieszczone przez oizo_pl
Wersja do druku
Rozwiń myśl.... Bo z tego co się orientuję, kolega Sylwek7 ma 740i....Cytat:
Kolega oizo po części ma rację,jest dodatkowa pompka,ale nie w baku tylko na zewnątrz zbiornika,musisz wejśc pod auto i poszukać wokół zbiornika,już nie pamiętam gdzie dokładnie była,nie mam e38,a ostatnio ten model rozbierałem dwa lata temu.Tak wygląda ta pompka:
http://img27.imageshack.us/img27/5154/1001206.png
No ja tam nadal twierdzę Że w 740i pompa jest w baku.
Właśnie się doczytałem a właściwie wywnioskowałem że chodzi o 740i. Piszcie proszę w avatarach jakie macie samochody
W każdej e38 jest pompa w baku,ale zbiornik paliwa składa się z dwóch części(komór),do przelewania paliwa z jedej komory do drugiej służy właśnie ta mała pompka.
o własnie tylko pytanie jestes pewien ze to jest ta przelewówka i gdzie sie znajduje:P
Tak to jest ta pompka.Tak jak pisałem,musisz wejsc pod auto,napewno ją zobaczysz.
hmmm ja chyba juz wiem i mysle ze ja tego niemam słuchaj
...........................
jak patrzyłem od spodu na tą 2 komore baku za kierowca zauwazylem dziwną rzecz w baku wychodzil kawałek wężyka który mial może max 5cmm i wracal zaraz do baku i mysle ze tam chyba powina byc przelewówka
MOD: resztę pominę bo da się przeczytać. Litości 8/
nieczepiajcie sie dyslektyka bo ktos moze dostac w czaszke :evil: :evil: :evil:
?? Słucham ??Cytat:
Dyslektyk to nie tuman - słownik se zainstaluj ...Cytat:
Nigdy nie groź nikomu na tym forum kogo nie znasz osobiście - W żartach oczywiście - ale wyraźnie zaznacz ,że żartujesz. Przez coś takiego może stać się napięta atmosfera - A tego nie chcemy !!!!