Nie wiem czy to prawda ale słyszałem że w Koszalinie jest nieoznakowane 7er E38 7.35i . Gdzieś mi się o uszy otarło że kogoś tam zatrzymało .....
Wersja do druku
Nie wiem czy to prawda ale słyszałem że w Koszalinie jest nieoznakowane 7er E38 7.35i . Gdzieś mi się o uszy otarło że kogoś tam zatrzymało .....
Nie mówię, że tym się sugerować ale, jeżeli ma 3 anteny to jest 99% że to oni ;)Cytat:
Zamieszczone przez Neuf
Po prostu od razu trzeba się dokładnie przyjrzeć takiemu autu
Wszystko cacy tylko moim zdaniem w lusterku wstecznym troche kiepsko się liczy czyjeś anteny szczególnie jak jest w sporej odległości od nas :/
W ogóle cokolwiek dojrzeć jest ciężko. Dla tego zawsze zwalniam jak to jest możliwe i opuszczam roletę aby sprawdzić kto dokładnie siedzi w np czarnym pasacie za mną :)
Kolego Coboss fajnie to musi wyglądać :D , dziwią się ludzie napewno na maxa co jest grane ;DCytat:
Zamieszczone przez coboss
Pozdrawiam
No tutaj piszesz prawdę u mnie w miasteczku jeżdżą 3 skody i jedna kia nieoznakowane a, że tych aut jest od groma to poznaje je wyłącznie po tych antenach.Cytat:
Zamieszczone przez coboss
CB radia niestety nie mam,ale kilka razy udało się uniknąć mandatu przez jeden szczegół,kamera montowana jest pod wstecznym lusterkiem,można ją zauważyć,nie wiem czy jest to reguła,ale w moich okolicach jeżdżą właśnie tak wyposażone radiowozy.W opisie pod artykułem ktoś napisał,że w okolicach Warszawy jeździ radiowóz z wideorejestratorem, ciemne e39 z czarnymi szybkami i wypasionymi felgami,ciekawe czy to prawda :)
No to na pewno, Mają niezły rebus ;D ale podejrzewam, że wielu z nich od razu wie o co biega bo w końcu mają świadomość, że jeżdżą przypałowymi samochodami :) W sumie mnie to nie obchodzi co oni sobie myślą, mnie obchodzi tylko tyle aby dojechać na miejsce z kasą w kieszeni :DCytat:
Zamieszczone przez pasjonat