nowe kolo dwumasowe to pewnie 1300-1500zł + komplet sprzęgła ok 500 + robocizna...
Jeżeli nie bardzo się tłucze i nie będziesz bardzo szalał to możesz tak jeszcze jezdzić jakiś czas ...
Wersja do druku
nowe kolo dwumasowe to pewnie 1300-1500zł + komplet sprzęgła ok 500 + robocizna...
Jeżeli nie bardzo się tłucze i nie będziesz bardzo szalał to możesz tak jeszcze jezdzić jakiś czas ...
ile ta robocizna ?? :D tak srednio bo u mnie sami magicy cenowi Czyli sam material ok 2tys tlucze tak sobie w kazdym badz razie slychac i przy gaszeniu choc tez nie zawsze Co rozumiesz przez jezdzic jakis czas ??
Jeżeli będziesz umiejętnie zmieniał biegi , nie będziesz szarpał , strzelał ze sprzęgła i robił innych dziwnych rzeczy to możesz tak jeździć "jakiś czas"
Mój kolega zrobił na takim kole ok 30 tyś km, potem sprzedał samochód - ostatnio widziałemten samochód na mieście i słyszałem że gosciu dalej tego nie zmienił bo już się bardzo tłukło ...
I tak trzeba to zrobic i tak ale na razie zainwestowalem w kable i swiece beru do tego czekaja zamowione tarcze i klocki ATE i ciezko troche z kasa dlatego pytam ile przejezdze i jakie moga byc konsekwencje rozpadu tego dwumasa ;(
Ok 200-300zł ,nienormalny mechanik dwa razy tyle.Cytat:
Zamieszczone przez goldfighter
Ok dzieki, przynajmniej mam rozeznanie bo czasem mnie rozwalaja niektorzy mechanicy :D
jesli ktos ma taki komplecik z jednomasem to chetnie z nim o tym porozmawiam własnie o to chodzi ze latam boczkiem i moje zbyt długo nie pociagnie
jesli ktos ma taki komplecik z jednomasem to chetnie z nim o tym porozmawiam własnie o to chodzi ze latam boczkiem i moje zbyt długo nie pociagnie
We Wroclawiu rowniez 200-300zl, oczywiscie za 500 tez Ci wymienia :)Cytat:
Zamieszczone przez goldfighter