Krzychu a to?
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...ne&tabNumber=2
260km od Ciebie ;)
Wersja do druku
Krzychu a to?
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...ne&tabNumber=2
260km od Ciebie ;)
Polecam E34 przynajmniej nie widać na niej rdzy, oczywiście jak jest zadbany egzemplarz. Miałem 525i z 1991 roku z silnikiem M50 bez vanos. Rewelacyjny silnik i niewielkie spalanie, a osiągi bardzo dobre. Model e36 jest stanowczo za mały ;)
Jeździłem e34 dosyć długi czas i mogę szczerze polecić ten samochód. Zrobiłem nim jakies 150 tys, w tym sto tys na gazie i nie miałem poważniejszych problemów. Było to 520i 24V z 1991 roku, No i weź pod uwagę ze e34 ma łańcuch rozrządu , którego nie dotykamy praktycznie. W częściach naprawdę tanie auto. także polecam.I faktycznie , jak sebek mówi touring nie byłby głupi.
niekupuj a4. badziew jak malo, juz lepiej e34,
To prawda. Zawiecha często pada i jest droga. E36 też myślę odpada- jakoś mi do Ciebie nie pasuję ;)Cytat:
Zamieszczone przez krzywy191
Poszukaj E34 lub E23 jak już kiedyś szukałeś ;)
Gdzieś na forum jest link do aukcji za 3Tzł chyba . W dobrym stanie
EDIT ---> tutaj http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9173524
Oczywiście duchem i ciałem jestem za e34 (miałem takie 2 kiedyś). Ale prawda jest też taka, że znaleźć uszanowane e34 to obecnie mega ciężkie zadanie..... Nie zmienia to faktu, że e34 jest dość tanie w serwisie, zatem ewentualne usterki da się bez większych boleści wyeliminować.
ogladalem wlasnie te a4..
kicha,porazka..
auto zniszczone!
ale ogolnie piekne auto
wnetrze,karoseria naprawde swietne!
bagaznik nie wiem czy nie wiekszy niz w e38 a jeszcze fotele mozna skladac
naprawde swietnie sie jechalo
a ten silnik naprawde daje rade.. bylem mile rozczarowany!
e36.. stare auto.. w porownaniu do a4..
e34 jeszcze starsze.. i jakos juz mi nie podchodzi.. sam kiedys jezdzilem 2 lata 525i z 93 roku.. ale to bylo 10 lat temu..
co by nie bylo.. i tak nic nie dorowna e38.. :( ale spokojnie jeszcze nic straconego.. moze sprawa sie wyjasni..
co do e23... podatki mnie zrujnuja szybciej za to auto...
krzywy,evan czemu sadzicie a4 ze to gowno?
zawiecha,paski.. przeciez to normalna sprawa..
Zawieszenie aluminiowe i wielowahaczowe. Na naszych drogach się szybko sypie. Może w D jest inaczej ;)
przeciez e38 tez ma aluminiowe
a ty w VW T5 tez masz chyba podobne?
generalnie to powiem wam ze wiele nie wiem na temat tej marki poza tym ze wlasnie wszyscy mowia o zawieszeniu ale to pzeciez w kazdym aucie robic trzeba.. naturalnie audi ma ich wiecej wiec i wiecej kasy..
i jeszcze rozrzad.. ale to kwestia 700-1300 zl i na 120 tys spokoj..
naprawde radze sie przejechac takim autem.. bylem sceptycznie nastawiony.. ale jestem milo rozczarowany..ale to byla przejazdzka.. nie wiem wiec pytam jak sprawa z reszta wyglada.. ;)
inny problem to BMW w ktorym notorycznie jestem trzepany przez policje... nie wiem czemu :?
Cena zawieszenia w porównaniu do ceny samego auta jest wysoka. Ale w D są inne drogi. Ja wiem tylko o zawieszeniu w A4. Jeśli chodzi o resztę to audi A4 daję radę ;)