może tym wozili Not Important People(czy jakoś tak to powinno byc :P)
Wersja do druku
może tym wozili Not Important People(czy jakoś tak to powinno byc :P)
Auto ruina, zobaczcie stan podlokietnika. Jak ogladam te auta to ja ze swoja chyba wygralem los na loterii.
Panowie 15 tyś zapłacić i jeszcze opłacić akcyzę itp pisze auto do opłat .
O matko... Jak by to moja Luba określiła GÓWNO!
Jak ja widzę te opisy aukcji to ja nie wiem czy sie śmiać czy płakać. Co to jest 754? Ja nie douczony jestem. A te samościemniające się szyby :what: Musze takie sobie sprawić. Jak te okulary co reklamują też sie ściemniają :P A jak można reklamować jako jakiś super wypas ten guzik tv z tyłu pod nawiewem. Jak by sie człowiek tak rozdrabniać miał to by stron nie starczyło na opis :hah: Koles ma fantazje ogólnie i 0 wiedze.
Ale ogólnie auto mozliwe ze nie jest złe.
A tak OT.Jak poznac buffalo skóry bo nie wiem :P
Buffalo jest o wiele grubsza od Montany, a co za tym idzie- wytrzymalsza. Poznać to można w bardzo prosty sposób. Większość foteli w środkowej części siedziska ma taki pasek, dzielący ten środkowy kwadrat na dwa prostokąty i takie właśnie fotele mają skórę Montana. Buffalo nie ma tego paska, czyli środkowa część siedziska jest wykonana z jednego, kwadratowego kawałka skóry. Istnieje jeszcze skóra Nappa, coś niby taka sportowa i ona też środek siedziska ma jak w Buffalo, ale sama skóra jest o wiele bardziej śliska i nie ma takiej skórzanej faktury. Ale ta skóra występuje bardzo rzadko, więc jeśli spotkasz fotel bez przeszycia to prawie na pewno będzie to Buffalo. A nawet jeśli okaże się Nappą, to nic nie szkodzi, bo obydwie są lepsze jakościowo od Montany.
:shock: Aż mi sie wierzyć nie chce. Mi sie wydawało że tego przeszycia przez środek nie było w nowszych modelach. Ja go właśnie nie mam.Cytat:
Zamieszczone przez Jey
Niee, wiek auta nie ma tu nic do rzeczy. Buffalo można najczęściej spotkać w indyvidualach albo V12
Jey, na pewno Buffalo nie ma przeszycia na siedzisku? Adam ma chyba ten rodzaj, ale nie pamiętam jak jest u niego.
Zawsze wydawało mi się, że przeszycia nie ma tylko Nappa.
Warto wspomnieć, że była jeszcze "Standardleder" - i to był niejako podstawowy rodzaj skóry. Nie jestem pewien czy coś jeszcze ze skór - ale na pewno jedna lub dwie tkaniny, alcantara, no i kombinacje Nappa/alcantara i chyba jakaś_skóra/jakaś_tkanina (szczegółów nie znam).
Generalnie sporo było możliwych wariantów... :)
Czy na 100% nie ma to nie wiem, ale ja mam Buffalo i nie mam tego przeszycia. I widziałem w życiu trochę tych skór i żadna go nie miała. Studiowałem wlaśnie na realoem tapicerki i drewna i nie ogarniam tego wszystkiego. Powiedzy sobie szczerze: jak ktoś wykładał 200-300 czy 500tyś zł dobre 10 lat temu, to mógł mieć wszystko i zapewne jak ładnie poprosił i odpowiednio dopłacił to by mu zrobili te unikatowe sportsitze co mają oparcie i siedzisko szyte z pasków z alcanatary, skóry i maty bambusowej na przemian :]