haha może ktoś z chłopaków podleci tam i sprawdzi czy jeszcze tam jest trep. I nauczy go szacunku dla 7er. W bagażnik gn... saperka w rękę i do lasu. Podziwiam Cię, bo dla mnie moje auto to świętość i dostał bym furii na twoim miejscu.
Wersja do druku
haha może ktoś z chłopaków podleci tam i sprawdzi czy jeszcze tam jest trep. I nauczy go szacunku dla 7er. W bagażnik gn... saperka w rękę i do lasu. Podziwiam Cię, bo dla mnie moje auto to świętość i dostał bym furii na twoim miejscu.
Uwierz mi że ciągle o tym myslę. ;DCytat:
Zamieszczone przez coboss
Szkoda że nie mam czasu na siedzenie darmo a i nie po drodze mi na "żydowską" dzielnicę.
Bo jutro wieczorem jadę na Tarnogród w lubelskie, to bym go wywiózł i wysadził w lesie :D
no ale i bagażnik potrzbuję na właściwe przeznaczenie...
Ten trik jest najlepszy na swiecie :D potrafi zmieczyc nawet najwieszego czuba i mozna takich ludzi wychowac bez robienia im krzywdy i sobie tez :) wystarczy ze raz wbije saperke i od razu sie grzeczny czlowiek zrobi a co najlepsze na policje ze strachu nie pojdzie a jak takiemu sie nap. to problemy tylko beda.
Sam kiedys widzialem taka akcje (E38 byla jeszcze nowym autem) podjechali do wielkiego zabijaki, jak dostal w rece saperke i kazali mu wlazic do bagaznika to sie poryczal i przepraszal wszystkich. Cyba nie ma nic skuteczniejszego na takich a magia 7er pomaga :)
Ale Wy kozacy jesteście :hah: :hah: :hah:
:cool:
http://www.youtube.com/watch?v=VcxJZrSn7F0
A tak w ogóle to za takie coś raczej mniej by sie miało problemów niż za pobicie. Mała szkodliwość czynu no chyba że ktoś by zawału dostał. Ale nauczka pierwsza klasa i sobie nie brudzi człowiek rąk :evil:
Ducha to co opisales to (nie znam cie i nie chce oceniac wiec nie bierz tego do siebie co teraz pisze) najzwyczajniej w swiecie przylamusowales. koles sadzi sie do ciebie (dodatkowo byles z dziewczyna co sobie mogla pomyslec wie tylko ona ale moim zdaniem dobrze w jej oczach po tej sytuacji nie wyszedles) a ty nie reagowales dzieki temu zobaczyl ze moze sobie pozwolic na wiecej ja na twoim miejscu odrazu wytlumaczylbym panu zeby sie odczepil jak to by nie pomoglo to wtedy wciagnac w brame i przetlumaczyc recznie. nawet jak wygladal na swira. dodatkowo niszczyl ci samochod a ty nie reagowales. uwierz mi ze czasami trzeba sie postawic nawet jak wiesz ze mozesz przegrac (w co watpie w zaistnialej sytuacji)Cytat:
Zamieszczone przez Drucha
Tak jak pisalem, koles mnie przestraszym..
Nie jestem osoba która reaguje agresja na agresja, wole w takich sytuacjach sie oddalić i tyle. Miałem pecham, ze koles zdarzym uderzyc w auto..
Co do dziewczyny to uwierz mi nie musze jej nic udowadniac, a napewno nie w takich sytuacjach.
p.s. Dzięki za recepty na w/w sytuacje :) , ale raczej nie skorzystam..
p.s. 2 Pozdrawiam Wszystkich Twardzieli ;)
Pzdr
D.
ladne bmw,ladne kola :D
Dzięki 7ka..
ps. thx za porady..
Pzdr
D.
Trzeba było mu powiedzieć, że ma wypier... bo zaraz wyciągniesz spluwę ze schowka i odstrzelisz mu ten wredny r.Cytat:
Zamieszczone przez Drucha
Wystarczyło by i by poszedł w długą. My rozumiemy, że koleś miał coś z beretem bo nikt normalny by Cię nie zaatakował. Takich w dużych miastach nie brakuje i trzeba umieć się z takimi obchodzić. Mocno i stanowczo!