jutro obejrzyj , w tygodniu załóż , a w next weekend przyjedz do Peterborough sie pochwalic :)Cytat:
Zamieszczone przez arielowaty
Wersja do druku
jutro obejrzyj , w tygodniu załóż , a w next weekend przyjedz do Peterborough sie pochwalic :)Cytat:
panie kolego Fubu.....buhahahahah
jak mnie pamiec nie myli to w nastepny weeeeekeeend to swoje szanowne cztery litery miales do mnie przywiesc :D :D :D :D :D :D a tak poza tym dziekuje za zaproszenie :]
a tak poza tym nawet nie mial bym jak tego zabrac bo lece po wzmaka jutro i to jest jakos po drodze.chyba zrobie tak ze podjade,zobacze,jak spasi to wtedy sie bede martwil ;D :P
a jak cena wogole w miare?
Uważam, że ciekawa koncepcja. Pachnie mi tu wersją "individual", przeważnie do takiej karosorii była zamawiana tapicerka czarna. Najważmiejsze, że to Tobie przeróbka ma się podobać bo to Twoje auto. I Ty robisz je pod własne upodobania. Koniec kropka , kupuj i już.
Jeżeli chcesz montować jasą tapicerkę do srebrnego lakieru, to zamontuj jedynie fotele, kanapę i wewnętrzne wkładki skórzane od boczków drzwi. Wtedy będzie wyglądać jak Individual pełną gębą.
Całe beżowe wnętrze wraz z deską w srebrnej e38 nie bardzo moim zdaniem się komponuje ;)
Gasper dobrze gada, polejcie mu. Same skórzane elementy boczków i fikołki w beżu, reszta czarna. Wygląda genialnie. Ale full beż też będzie ciekawy. 250 funciaków to śmieszna cena i jeśli rzeczywiście są w idealnym stanie to nie ma się co zastanawiać. Obejrzyj je koniecznie.
tak wlasnie zrobie najpierw zerkne na nie dzis jak dam rade i to bedzie najlepsza opcja
zmienic tylko fotele i boczki a reszta zostanie czarna.druga sprawa jest taka ze to sa zwykle fotele i jak by mi sie udalo wyrwac sport albo comfort wtedy byl bym happy.
dzieki naprawde za pomoc.pozdr :D
ps.co mial bym ze swoimi fotelami zrobic sa w super stanie? :]
wystawisz na ebay'a , napewno sprzedasz, a jak nie to zawsze możesz przerobić na wygodny zestaw ogrodowy :) heheCytat:
panowie i panie zestaw kupiony-kolor CREAM................do uslyszenia wieczorem...pozdro :medit: :medit: :medit: :D :D :D :D
...home made individual....
Cytat:
<stary nie zastanawiaj się tylko kupuj,250funtów to są śmieszne pieniądze,i nie kombinuj z wymianą tylko samych foteli,boczków,kanapy(ohyda)wywal wszystko i wstaw wszystko beżowe będzie pięknie :D ,widziałem kiedyś e38 z wymienionymi boczkami,fotelami i kanapą na beżowe,nie wygląda to najlepiej.
Fotele masz proste czy lamane? Bo jak proste to 250funtow troche duzo... jak za srodek od/do angolca ;)
a i jeszcze jedno auto masz po lifcie- zapytaj czy dawca tez po lifcie inaczej wtyczki foteli nie beda pasowac