To co pisze ten gość to prawda. W żadnym serwisie ASO gamonie twierdzą, że nie posiadają historii serwisowej ale nikt nie dodaje, że GM ma ! znam to z autopsji.
Wersja do druku
To co pisze ten gość to prawda. W żadnym serwisie ASO gamonie twierdzą, że nie posiadają historii serwisowej ale nikt nie dodaje, że GM ma ! znam to z autopsji.
wiecie po mojej wizycie w ASO w katowicach w bmw bawaria jak mi kazali do 7er jak by nie bylo flagowego modelu koncernu szukac czesci na szrocie to ja juz we wszystko uwieze albo inaczej NIE WIERZE NIKOMU NI CHU.... :faint:
Ogłoszenie zostało usunięte przez Allegro, ale jego treść można znaleźć tu .
:o O w morde. Teraz to już nie ma tej motoryzacji co kiedyś. Monopol i kapitalizm. Wg mnie marke powinni tworzyć zapaleńcy a nie do aso pozatrudniają ludzi których g... obchodzi reprezentowana marka. Na szrocie to ja moge do tranzita wydechu szukać a nie częsci do 7emy ;(Cytat:
Zamieszczone przez ADASIO
Przykładem wzorowego ASO powinno być pewne ASO z Warszawy ;) Kulturka, panowie znają sie na rzeczy, wiedzą z czym mają do czynienia z pasją podchodzą do auta a nie z przymusu :) Pozdrowienia dla nich :D
Co za kolesie?! Nie pojechałeś ich? trzeba było się cweli spytać czym sami jeżdżą a później ich wyśmiać bo pewnie jakimś wieś wagenem albo oplem :D
W Poznaniu 7er to 7er i wielki szacunek jest! Mój jedyny powód do niezadowolenia, że ich pracownicy nie do końca pamiętali jak wyglądały silniki i wyposażenie auta. Za tą kasę co robią historię znać powinni. Z resztą z tego co zaobserwowałem większość z pracowników ASO są to ludzie kochający tą markę i to co robią :) W końcu nie pyta człowiek o 3er których było 40 różnych odsłon...