ty masz chyba jakies poważne problemy ze swoją osobą ... jesli widzisz problem we wszystkim to sprzedaj e38 i kup passata im na forum to ryba kto co pisze a tutaj zaczynasz powoli drażnic ludzi ...
Wersja do druku
ty masz chyba jakies poważne problemy ze swoją osobą ... jesli widzisz problem we wszystkim to sprzedaj e38 i kup passata im na forum to ryba kto co pisze a tutaj zaczynasz powoli drażnic ludzi ...
Ciekawe czy prawiczkiem przestales byc jak dopiero zalozyles obraczke na palec ...Cytat:
Zamieszczone przez mavic
Bo tak przykazali ... przepisowo ...
Neuf problemy ma ... Zobacz jego pierwsze posty jak wszedl na forum :)
Marcin napisal tylko cene jego auta ze tyl i tyle dal bo widzial ogloszenie na allegro czy gdzies , to sie spuszyl niczym pudzianowski na zawodach ...
Szkoda klawiatury... trzeba wlaczyc ignore i odpuscic
:what: :what: trolu jestes wielki :hah:Cytat:
Zamieszczone przez trolu
Male pytanie jaka jest dokladnie skrzynia w M62 4,4 ?
5Hp24 ? 5hp30 ? bo bede wlasnie szukac skrzyni do tego motoru a nie wiem jaka..
5HP24 -jest w 735 i 740
5HP30- jest w 740d i 750
dzieki wielki juz wiem czego szukac :)
a widzisz a myślałem że 4,4 chodziło tylko na 24 :/
W takim razie troche dziwną decyzje podjęli że przeszli na słabszą skrzynie. Chociaż ona raczej nie sprawia problemów w 4,4
Korzystając z tematu prosze o rozwianie moich wątpliwości: Przy rozruchu mam napisane "Getriebenotprogramm", nie przeszkadz to w rozruchu. Co to oznacza? W niemieckiej książce obsługi, jest coś tam napisane "...muss beim BMW service..." Co to oznacza, dodam, że z niemieckim jestem na bakier:? Coś ze skrzynią?
getribenotprogram oznacza że skrzynia znajduje się w trybie awaryjnym (czyt.: zepsuła się), i dalej "musisz jechać do serwisu..." niestety...Cytat:
Zamieszczone przez Johny
i w trybie awaryjnym jezdzi na 3 biegu :)
Jak bedziesz na tymjezdzic daje Ci gora tydzien i skrzynia nie ruszy wogole