Czym robisz odczyty?
Wersja do druku
Czym robisz odczyty?
Mam.zwykly prosty program.delphi 2013
Zorganizuj kabel USB - OBD do inpy(taki sam jest starych VW). Inpę mam na chomiku lub mega.nz. Myślę, że to pomoże w diagnostyce
A te odczyty ktore wykonalem mowia ci cos? Nie wiem czy nie prosciej bylo by gdymym auto odstawil do serwisu bmw zeby mi tylko zdiagnozowali komputerem swoim....tylko ja mieszkam w de a tu mechanicy naprawde pol mozgi....w mojej sytuacji pewnie by radzili albo silnik wymienic albo nowe auto od nich wziasc...tego mi tu brakuje dobrych fachowcow....o kabel tez popytam sproboje zorganizowac ale tez zapytam jak z terminami bmw....masz wogole jakis pomysl co to wogole moze byc za problem u mnie *âď¸ pewnie sie jakas glupota okaze *âď¸
No właśnie odczyty sugerują, że powinien odpalic
A w jakiej części DE jesteś?
Jeżeli w okolicy Kolonii to mogę pożyczyć Ci kabel, INPĘ też mam.
Dzieki kolego ale do ciebie mam okolo 170km a juz mam termin ustawiony w bmw zeby mi podlaczyli pod ich komputer i zdiagnozowali...a kabel i tak zamowie bo srednio wiatpie ze cos w bmw ogarna no ale sproboje dopuki kabel nie dojdzie. Zeby to lato bylo to z checia bym sie na moto bujnal do ciebie. Odezwe sie w poniedzialek czy cos tam zdzialali....juz mam takie filmy ze zlego paliwa nalalem bo przed ta akcja tankowalem ale pamietam jak kiedys do busa zalalem benzyne to nawet spd stacji nie wyjecgalem bo juz zaczal silnik nie rowno chodzic i zgasl a tu ujechalem dobre 5km i mnialem rezerwe jak tankowalem...
Jak dla mnie szkoda czasu i pieniędzy na ASO.
Rozumiem desperację, ale to samo dowiesz się jak uruchomisz inpę
Ok to czekam na kabel...i jak sam sie nie uporam to wtedy pojade do aso....jezeli mam tu taka pomoc od was to jasne ze wole sam podlubac....
Witam ma ktos moze schemat układu paliwowego e65 730d z 2003 roku? Auto dalej nie odpala mimo ze fizycznie paliwo dociera do wtryskow....jednak w inpa po zapłonie pokazuje pompa baku 0,0bar mimo ze ma 8bar mierzone miernikiem analogowym....