-
Jeste¶ pewien ¿e tak wysz³a z fabryki? Raczej bym siê przy tym nie upiera³. Ogólnie fajna konfiguracja. Auto jeszcze na czarnej blaszce. Jaka¶ ciekawa historia tego auta? Lewa strona posiada naklejkê wzd³u¿ karoserii za¶ na prawej stronie nie ma jej po ca³o¶ci. Co¶ tam by³o malowane? Poka¿ wiêcej zdjêæ wnêtrza i komory silnika tylko jaklby da³o radê w lepszej rozdzielczo¶ci.
Rocznik 1981 a widzê ¿e s± w nim ju¿ poliftowe zegary. Wszystko w nich dzia³a?
-
Z moich dotychczasowych poszukiwañ wysz³o mi, ¿e takie nak³adki chromowane (by³y stosowane równie¿ m.in. w e24) to fanaberia w³a¶cicieli.
Jak dla mnie to z³o, bo ranty b³otników gnij± od tego niemi³osiernie szybciej, a i kwestie wizualne pozostawiaj± wiele do dyskusji, w mojej, subiektywnej opinii.
-
Te nak³adki pasuj± ale do W123 :-) Z reszt± nie bez kozery kto¶ je pewnie tam za³o¿y³.
-
Witaj na forum. Fajna baza do prac, wiêc zyczê powodzenia, zaparcia i jeszcze raz... pieniêdzy ;P Odno¶nie chromów to jak ju¿ ch³opaki napisali - wywal to, bo z fabryk± nie ma to nic wspólnego. Radosna twórczo¶æ poprzednich w³a¶cicieli.
-
Panowie, powiem tak, zobaczymy. Lewa strona by³a przerysowana i malowana, st±d brak paska. Auto ostatnie 16 lat przesta³o w gara¿u, zosta³o uruchomione i zmieni³o gara¿. Sprowadzone lata temu z Niemiec. Konfiguracja silnika z czerwon± skór± i zielonym dywanem robi robotê. Niewiem czy to zegar przed czy po lifcie. W pierwszej kolejno¶ci mechanika a potem wygl±d. Nie spieszy mi siê wcale, wiêc na spokojnie.
Wnêtrze jest prima z zewn±trz trochê ruda chrupie. Zrobiê dok³adniejsze fotki ale w weekend bo ju¿ czekaj± na mnie nowe kable, ¶wiece i czyszczenie aparatu zap³onowego. Dziêki za dobre s³owo.