Kolega Cursor dobrze mówi. Miałem kiedys podobne problemy i nie mogłem dojsc do tego co je powoduje. Po odpieciu czujnika błędy sie nie pojawiły. Wjechał ori używany i od momentu wymiany zapomniałem o temacie.
Wersja do druku
Kolega Cursor dobrze mówi. Miałem kiedys podobne problemy i nie mogłem dojsc do tego co je powoduje. Po odpieciu czujnika błędy sie nie pojawiły. Wjechał ori używany i od momentu wymiany zapomniałem o temacie.
Witam wszystkich temat rozwiązany. Na początek podziękowania dla kolegi Cursor za pomoc w diagnozie. Trochę to zajęło ale to z uwagi na brak czasu. Wczoraj wymieniłem "nowy" sterownik świec żarowych HUCO na nowy sterownik Behru i dziwnym trafem brak błędów. Reasumując nowy nie znaczy sprawny. Ps. mam jeszcze w domu X3 w którym też zamontowałem HUCO i mam nadzieję, że go nic nie trafi:)).
witam ja też kupiłem huco bo made in germany... no i mam błędy świec! świece nowe beru wszystko wymienione za jednym razem. Także klops z tego co widze, co hempus napisał to trzeba było kupić beru :beaten: bład czujnika poziomu oleju pojawia się po odpaleniu motoru na włączonym zapłonie go nie ma. jest nowy niby hella za 200zl z alledrogo więc gwarancji na 100% nie mam ze to podróba. Ale na starym był ciągle bład. Błąd generatora też miałem ale okazało się że rolki zaczynają stawać dopiero po przygazowaniu ruszały i pasek szedł i wracało ładowanie, rolki nowe paski nowe problem rozwiązany altek 6 letni. Wniosek chyba taki ze beru trzeba by kupić ale to też loteria czy napewno?