-
Oczywiscie , że pomogłeś. Jestem bardzo wdzieczny, a temat podany przez Ciebie został juz przeczytany :). Chciałbym jeszcze zapytac czy ta 7
https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-se...ID6BFlrH.html?
jest moze któregoś z forumowiczów lub czy jest komuś znajoma. bo musze przyznać ,że mocno mnie zaciekawiła.
-
Nie jest łatwo kupić fajne E65. Ostatnio z kumplem kilka oglądałem tyle ,że usrał się na Diesla, ale takie pieczki ,że szkoda gadać.
-
za 35-40 tys idzie trafic zadbanego 750 lifta (nie mówie tutaj o prawie idealnym) czy raczej ciężko?
-
Ciężko? Wg. mnie raczej, a nawet na pewno nie realne. Zadbany to będzie tylko na zdjęciach wyglądał tak jak wszystkie inne.
-
to co byś proponował w tej cenie. Szukać przed lifta
-
W takich pieniądzach nie widzę tego inaczej. Przód przynajmniej będziesz miał ładniejszy a tył to sprawa gustu chociaż jak dla mnie w przed lifcie jest bardziej kontrowersyjny.
Jak jednak tak bardzo Ci się tył w po lifcie podoba to za dwa tysie możesz zmienić klapę ,zderzak i lampy. :)
-
Ogólnie przed lift też mi sie podoba, a nawet uważam,że jest bardziej niepowtarzalny. Szukałem polifta ze względu na bolączki zwiazane z elektroniką ( tak wyczytałem)
ale jak jest na prawdę , do końca nie wiem
-
Ja mam z maja 2003. Zero problemów z elektroniką przez cztery lata. Raz tylko wymieniany był moduł air bag w słupku lewym bo podczas dużych mrozów wyrzucał bład. Koszt naprawy z modulem i kodowaniem 150 zł.
W marcu 2003 roku był lift elektroniki więc jak są jakieś problemy to raczej przed tą datą. Moje auto jest bez najmniejszej kolizji całe w oryginale więc to również ma duże znaczenie jeżeli chodzi o poprawne działanie wszystkich urządzeń ponieważ nikt nigdy nie rozpinał wtyczek i nie zostały nigdy zalane i niczym zaszlamione.
-
Nawet z 2005 nie da rady kupić polita w takich pieniadzach w dobrym stanie???
-
A czytasz ze zrozumieniem co Ci piszemy?
Da rade kupić wszystko, kwestia jednak nie tego czy kupisz, bo kupisz, tylko tego ile będziesz musiał wsadzić w takie auto zaraz po zakupie, jak je kupisz w stanie tak zaniedbanym i wymagającym nakładów ze się zza głowę złapiesz.
Skoro nie masz pojęcia o bmw i o mechanice nie kupuj auta wymagającego nakładów i pracy bo sam tego nie ogarniesz a zlecając komuś koszta cie zrujnują, szukaj auta zadbanego bez wkładu na początek (gdzie jak je kupisz masz kilka miesięcy) na zapoznanie się i ewentualne uzbieranie funduszy na realizację napraw ulepszeń tuningów itd