Weź jutro ten DVD to jak będę wracał z pracy to podjadę do Ciebie. Może coś wybierzemy na forum 7er.pl !!Cytat:
Zamieszczone przez Bezi
Dzisiaj pogadam z Adminami czy może fotki umieścić gdzieś oficialnie haha ale musze je najpierw sam zobaczyć.
Wersja do druku
Weź jutro ten DVD to jak będę wracał z pracy to podjadę do Ciebie. Może coś wybierzemy na forum 7er.pl !!Cytat:
Zamieszczone przez Bezi
Dzisiaj pogadam z Adminami czy może fotki umieścić gdzieś oficialnie haha ale musze je najpierw sam zobaczyć.
Niezła noga :P Bezi czy te modelki przez całą sesję były w ubraniach? :D
Wiesz, że mam do Ciebie 100km?? :) spytaj czy nie chcą do tego jeszcze E38 :D niestety nie jest teraz w formie ;/ ale tytuł kolejnej sesji mnie już powala! Olejus pewnie już jedzie do wrocka aby znów nie przegapić ;)
PS. powiedz fotografowi, że takie rzeczy jak klapka musi widzieć jak chce zrobić karierę tak samo jak i swoją rękę w twoim zderzaku ;) (foto "plakat dla Olejusa")
coboss w obronie fotografa powiem ze....tojarobilem te foty ;D ;D ;D te od zawodowego fotografa beda a tydzien :P :P :P
No Bezi!
Sam widzisz że warto było posłuchać kolegów z forum ;)
Fotki świetne i mam nadzieję że zabawa jeszcze lepsza :hah:
Gratuluję!!
Przy następnej sesji podjedź do wa-wy to podeśle Ci parę fajnych tematów od zdjęć gdzie będą ładnie wyglądać przy E65.Przy tej sesji średnia przyjemność...
;( ;( ja tez tak chce :D :D :D
W sesji Beziego chodziło o to, żeby nie przyćmić blasku 7er.... ;DCytat:
Zamieszczone przez Dzuda
No tak,nie pomyślałem :faint:
hehheh :) z tego co wiem fotografów było kilka :) jeden Andrzej nawet leży i udaje trupa. Modelki z grupy mojej znajomej Doroty która jest dobrą projektantką ubioru wiec od razu mogles z nią porozmawiać na temat koszulek z logo na zlot w Sulejowie :) fotki tez mi wysle za kilka dni, sesja podobno bardzo udana :):)Cytat:
Zamieszczone przez Bezi