-
Kolego MIKE333 jedna podstawowa sprawa, nie napisałeś dwóch najważniejszych rzeczy:
- Czy podczas kręcenia jest iskra?
- Czy podczas kręcenia wtryskiwacze normalnie rozpylają paliwo?
Z tym regulatorem to zrób tak, że zaciśnij za nim przewód jakimiś kombinerkami. Jeśli padł regulator to zrobi się dzięki temu ciśnienie i auto odpali.
-
pisalem wczesniej ze zapierdzial poszedl dym , wiec iskra byla . na te chwile padl rozrusznik i mozliwe ze to byl winowajca.
-
pany temat dzis ogarniety. nie wiem co kuzwa za paliwo jest w Polsce , paliwo zalane w maju do longasa to zur sie zrobil. bylo z 10litrow w baku . byl taki zur ktory wypompowalem z baku i wrzucilem pete do niego to sie nawet nie zajaralo. potem wymienilem wtryski na inne, na koniec jescze czujnik walu musial dostac lekki oklep bo cos chyba zasnoł i auto pali od strzala. dodam ze nowa pompa paliwa bo tamta sie zesrala jak ten zur mieliła.. na trop zdechlego paliwa to wpadł kumpel , ja nie wpadl bym ze paliwa paliwo z maja 2018 zalane sie zrobi taki zur.
-
To po co na crabie tankujesz :)
-
bylo lato auto stalo od konca maja do zalozenia postu , wiadomo zbiera sie woda i jakies procesy zachodza ale ,kuzwa mam probke tego paliwa przyjedz na chorzow kiedys pokaze ci to , nawet sie nie chce zapalic od zapalki ,,, ;-) nie wpadł bym na to ze auto nie pali z takiego powodu przeciez nie stalo latami . no ogolnie nieslychanie zdechle paliwo jakies moze te biokomponenty sie rozkladaja w tym czy jak.