-
Zadzwoń do sprzedającego, podany kontakt jest do warsztatu samochodowego.
Może to auto właściciela lub pracownika.
Jeżeli tak, to prawdopodobnie wszystko co powinno być robione przy aucie było robione na czas.
@ krzysiek89
To że Ty masz boczki w dobrym stanie przy 300kkm, a tu są przetarte przy 200kkm nie musi świadczyć o kręconym przebiegu.
Możesz mieć auto z 50kkm na liczniku i fotele/boczki ściorane, bo jeździło np. w mieście i kierowca wsiadał/wysiadał nieporównywalnie częściej niż w aucie jeżdżonym w trasie.
-
Nie wierze w to ze to auto ma 200 tysiecy nalotu w dodatku sprowadzone , czyli kupił ktoś bmw serii 7 po ty jeździć po mieście i do kościoła? Wiem ze psychicznie człowiek lepie się czuje mając na blacie 200 niż 350 bądź więcej , kiedyś magiczne przebiegi od handlarzy oscylowały na poziomie 140-160tys teraz się podnieśli na 200 za małych haczykiem.
https://www.olx.pl/oferta/bmw-f02-73...b3f69;promoted
Zobacz obserwuje to auto od jakiegoś czasu z ciekawości czy znajdzie kogoś w Polsce kto nie będzie się bać tego przebiegu w co wątpię, wolimy jeździć nieświadomie z mniejszym przebiegiem.
I zapewne gdyby nie to ze przebiegi sa wpisywane przy przeglądach już by to auto sprzedał za 60 koła z przebiegiem 250tys.
Zobacz jak wygląda skóra przy przebiegu prawie 600tys km
-
Nie zrozumieliśmy się do końca.
Nie chcę też wchodzić w polemikę nt. czy to konkretne auto ma 200 czy 300 czy 600kkm.
To co jedynie miałem na myśli, to fakt braku jedynego tylko powiązania stanu tapicerki z przebiegiem.
Mały przebieg nie zawsze równa się dobry stan wnętrza i tak samo duży przebieg nie zawsze równa się styranemu wnętrzu.
Chcąc dodatkowo zamieszać w kotle mogę napisać, że przy dzisiejszych możliwościach, jeden dzień u szpeca i tapicerka będzie wyglądała na 100kkm albo 40kkm i też byłaby dyskusja nt. przebiegu.
-
Rozumiem, z reszta weryfikacja takiego autka przed kupnem konieczna. Z reszta zdjęcia tez nie oddają rzeczywistego wyglądu auta, te sa podrasowane mocno :)
-
Konieczna,konieczna.. Jak sam już zauważyłeś nie jest łatwo kupić zadbany ,uszanowany egzemplarz. Bądź czujny i się nie napalaj bo do tego auta naprawdę można potem fortunę wsadzić jak źle kupisz. Do tego dochodzą zszargane nerwy a tego nikt nie lubi. Bądź czujny i powodzenia. :)