-
Nie miałem. Zaczęło się od tego, że zrobiłem ogólną diagnostykę auta i po zgaszeniu nie chciał odpalić. Według wskazówek na forum uruchomiłem go i wyrzucił błąd o baterii pilota i o naładowaniu akumulatora. Odpaliłem go i wtedy już większość rzeczy nie działała.
-
Nie. Po kasowaniu błędów nie chciał odpalić, ale postąpiłęm wg rad na forum i odpalił i od tamtej pory więkoszość rzeczy nie działa.
-
OOoooooo Bracie. Pisz do Cursora na priv albo zacznij sie modlić żeby tu zajrzał bo moja wiedza jest równie mierna jak Twoja i we dwóch to tego raczej nie uzdrowimy.
Mam nadzieję że akumulator jest ok.
Zrób jeszcze tak : Skasuj raz jeszcze wszystkie błedy i następnie wyciągasz kluczyk i czekasz 30s.
Potem włączasz zapłon --druga pozycja-- a więc wkładasz kluczyk, inastępnie naciskasz start-stop, bez dotykania hamulca). Czekasz 10-15s i możesz zapalić
-
-
Mysle ze kasowanie to byl zbieg okolicznosci. Albo skasowales cos poza bledami
Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
-
-
Też mi się wydaje, że coś skasowałem poza błędami ;/
-
Czym robiłeś ? INPA ?
Spróbuj jeszcze zrzucić klemę minusową z aku na noc jak masz możliwość (czyt. Jak stoisz w garażu )
-
Dokładnie INPA. Ściągałem już ją na chwilę i nic to nie dało. Nie mogę się połączyć z niektórymi modułami za pomocą INPY.
-
Bezpieczniki przejrzałeś wszystkie ?
Nie doradzę Ci już nic bo nie wiem.