Na to, to juz każdy kupujący szarpane auto z Niemiec powinien byc uczulony na takie zwierzenia handlarza...Cytat:
Zamieszczone przez wojtas23011990
Wersja do druku
Na to, to juz każdy kupujący szarpane auto z Niemiec powinien byc uczulony na takie zwierzenia handlarza...Cytat:
Zamieszczone przez wojtas23011990
Ja będę chciał coś powiedzieć zanim spełni pkt5 :D
Co to za hasło z Allegówno?! :D FULL opcja bez Navi ;D stary to nie VW Golf :D
Kolega napisał, ze ma prawie full opcje:P
wojtas23011990, cos takiego jak full opcja w BMW nie istnieje..
Zapamietaj sobie to raz na zawsze:)
full opcje mozesz miec w dełu... elektrycznie otrwierane szyby, wspomaganie, centralny zamek. Wiecej nie da rady ucisnąc, bo wyopsazenie bedzie drozsze niza sam samoch... tzn niz samo dełu:))
Taaa po co masz wiochę na przyszłość robić :) BMW w standardzie ma wszystko to czego u wielu nie ma nawet jako opcja dostępne dla tego te auta tyle kosztują :)Cytat:
Zamieszczone przez ariusz
Tu co dziwne (7er) jako opcje to masz Welur zamiast skóry bo koleś co kupował auto miał alergię na skóry a pragną mieć 7er :)
Tu opcją masz manualną skrzynię biegu przy 4.4l w benie :D bo ktoś miał nie równo pod sufitem i lubi zmieniać komplet ogumienia co roku na nowe ;D
to tak żartem :) opcji w BMW 7er masz mało i kosztują majątek bo są to wyjątkowo mega rozj... rzeczy
he he ok rozumiem nie mam full heh a co do tematu mam ściągnięty cały kolektor ssący i pełno oleju i syfu bo poprzedni właściciel miał szambo w filtrze powietrza. mam nowe świece i nie wiem gdzie kupić ta membrana koleś mówi ze ponad 2 tyg trzeba czekać na nią wiecie gdzie można szybciej ja dostać.
panowie dajcie juz sobie luz o tej full wypas, gdzie nie zaczne czytac ze ze w bmw dodatkowe opcje koliduja ze sobą, ze niema czegos takiego jak full, ile mozna o tym pisac ......
Można dużo :) W końcu każdy ma Full-a (ale najczęściej Full-a Mocnego ) :)
Tutaj ma to na celu uświadomić nowemu forumowiczowi żeby potem nie gadał bzdur o full opcjach.
Krzywy powiedział więc macie go słuchać :D :D :D No.
Kto zdefiniuje pojecie PELNA OPCJA