Tak ładnie , nie ma co przesadzać , mechanikę ogarnąć i latać , to nie muzeum , masz być zadowolony i auto ma służyć.
Wersja do druku
Tak ładnie , nie ma co przesadzać , mechanikę ogarnąć i latać , to nie muzeum , masz być zadowolony i auto ma służyć.
Nie jest tanio, a do tego wiązkę kładą luzem do karoserii, czyli nie jest schowana tak, jak oryginalna. Najlepszy patent, że moduł jest zdaje się w bagażniku, czyli wiązki idą po całej długości auta. Opcją jest tak jak pisałem, kupienie wiązki na szrocie i przełożenie wtyczki.
Przy takich przebiegach jak robisz, to raczej szybko byś przepalił zaoszczędzone pieniądze. 740i trzeba liczyć 10-11l/100km w zależności jak szybko jeździsz.
A ta F11 to z jakim motorem była i jaki przelot.Warto napisać dla potomnych co dzieje się ze ślizgami i kiedy.W tej f01 ktoś coś dłubać musiał,skoro połamane i wyszczerbione są elementy wnętrza.Pytanie w jakim celu ????
520D 2.0D przelot 240 tys, olej co 15 tys. max.
Poprzednik wymienial rozrzad przy 170 tys i o dziwo zaraz potem sprzedawal.
Warsztat wstawil slizg marki Topran i to on sie rozlecial. Fotki i obszerne wyjasnienia tutaj.
https://www.bmw-klub.pl/forum/viewto...28469&start=90
Marka ślizgu z dupy wzieta.Przy tak głębokiej robocie bierze się orgin.Wtedy mamy jakieś tam wolne myślenie.A tu ......gratki za firme.....
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Mnie nie musisz gratulowac. Ja tylko te auto kupilem i myslalem, ze mam spokoj z rozrzadem. Mialem na 60 tys. km. Juz sie nasluchalem hejtow na forum :).
a diesle mają być takie malinowe,bez wad i super........
Co tam było w tej F11, N47D20C? Widzę że rozrządu to tu się wszędzie trzeba obawiać... :D