Dzięki Panowie:smile:
Jestem ze Świętochłowic.W miarę możliwości czasowych i pogodowych(mam garaż ale muszę dogrzewać nagrzewnicą gazową)powoli poznaję ten samochód eliminując drobne zaniedbania kosmetyczne.Na serwis olejowy mam wizytę 1-go marca.
Już wiem że muszę kupić nowe nerki ( jedna ma tylko jeden uchwyt cały ,reszta połamana),szkoda że nie można kupić samych elementów czarnych bez chromów które mam nie zniszczone.Z allegro boję się kupić ,mogą być zmęczone i uchwyty odpadną w rękach.Zamiennik nie wchodzi w grę.
Na dzień dzisiejszy mam zagwozdkę z listwami chrom i siekierkami.Ktoś je ściągał i są nierówno.
Od strony pasażera siekierka dochodzi do uszczelki drzwi a jest szpara i widać łącznik z listwą na rynience.
Od strony kierowcy siekierka schodzi się ładnie z listwą ale między nią a uszczelką drzwi jest szpara ok 1 cm.Na jakiej wysokości powinna być listwa rynienkowa przy lusterkach?
Chcę doprowadzić 7-mę do stanu salonowego.Za niedługo stuknie mi 45 wiosen i śmieję się że przyszedł kryzys wieku średniego.
-Jakiś czas temu zacząłem dbać o siebie(siłownia,basen itp)
-mam 20 letnią kochankę:untroubled:(7-mka)
-laska sporo mnie kosztuje
-poświęcam jej każdą wolną chwilę
-kupuję jej drogie kosmetyki
Ale czego się nie robi dla miłości.:love_heart:
Kto traktuje samochód tylko jak dupowóz --nigdy nie zrozumie.