Faktycznie numer Vin się zgadza. To jakieś jaja bo pisze auto po vinie ze wersja Italy to musiało być z Włoch a ktoś pisał ze z Francji.
Wersja do druku
Jeżeli gośc malował skore to musiały byc fotele wyorane teraz auto ma 263 tyś przebiegu , jestem teraz pewny na 100% ze to auto mialo z 400 tyś i cofane w bmw 7 tak fotele odrazu się nie wycierają, krata piwa dla tego co mi dał linka włąsnie od tego typa z zapytaniem o farby bo teraz wiem na czym stoje.
Cofanie licznika dosyć łatwo podobno poznać - wystarczy odczyt błędów i powinny one iść z aktualnym przebiegiem. Chyba, że ktoś naprawdę profesjonalnie cofnął licznik.
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Nie cofną ze wszystkich modułów :RpS_biggrin:
Szkoda gadać szkoda że nie zapytał nikt tego goscia jaki miał przebieg auta w 2015roku, skoro skórę chciał malować, bmw 7 ma wysokiej jakości skórę, dlaczego zdawały mi się te fotele zmęczone szczegolnie kierowcy gdy zdjecia mi wysłał gośc, ciekawe jestem ile miala przebiegu wlasnie w 2015r ale napewno nie 263tyś ktore są obecnie na blacie :). Bo przy takim przebiegu jak by był oryginalny fotele w 7er by były jak nowe.
Cofną ze wszystkich modułów, z kluczyka.
Jasne. Już to widzę. Pokaż mi chociaż jednego któremu sie będzie chciało . W E65 jest chyba około stu modułów .
Ja nie powiedziałem ,że sie nie da tylko ,że nie cofną :)
Ostatni wpis z historii BMW:
Event Date Event Location Odometer Reading Event Detail 2012-02-20 ARCENE 245,000 km Inspection
Pewnie coś tam jest cofnięty. Poproś o datę pierwszej rejestracji to może w CEPIKU coś znajdziesz. Tablice rejestracyjne znasz?
Tak aktualne blachy to RLS-07665 Panowie kto może sprawdzcie ten wóz ale nieżył wałek w 2012 roku miala 245 a gosc ma w 2018r 263 tys.
Wóz gośc ponownie wystawił oto link do ogłoszenia : https://www.olx.pl/oferta/bmw-e65-3-...tml#3826f80efc