Zamówię jakaś używke i dam znać. Jedna przepływka jest czy dwie?
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Zamówię jakaś używke i dam znać. Jedna przepływka jest czy dwie?
Wpisz w swoim podpisie jakie masz auto z jakim motorem to zawsze będzie wiadomo jak Ci pomóc. MAF jest w 745 N62 jest jeden.
Dzisiaj wymieniłem przepływomierz (oryginalny używany) przejechałem jakies 5km, pierw na benzynie, pózniej na gazie. Wydaje sie ze obroty sie unormowały, nie szarpie silnikiem. ODPUKAĆ. Choć to za wcześnie na jakies wnioski. Zobaczymy co bedzie sie działo w najblizszym czasie.
Cool, czekamy na wieści.
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Pojezdzij z 200 km na samej Pb i najlepiej potem podjedź na regulację lpg. Do czasu regulacji lpg najlepiej zakręć zawór w butli żeby nie było. Auto zrobi sobie poprawną mapkę a potem do niej niech doregulują gazownie.
Wymienię jeszcze sondę i do tej pory będę normalnie jeździł na lpg. Za 3tygodnie mam serwis gazu (muszę dojechać 200km) więc trasę na serwis zrobię na pb tak jak radzisz i zrobią regulację.
Dzisiaj miałem chwile czasu, i zainstalowałem INPE. Prosiłbym o rozczytanie wartości, bo jestem zielony. Auto pracowalo jakies 10min. Wartości przepływomierza są odpowiednie? a knock values i cyl 3 troszke się różni od pozostałych wartości, czy miesci sie to w normie?
link do filmiku:
https://www.youtube.com/watch?v=OMD1...ature=youtu.be
Wg mnie jest w porządku ale niech się wypowiedzą mądrzejsi w tej dziedzinie . :)
Żadnych błędów nie wywala