Rozwiń temat :)Cytat:
Zamieszczone przez Sebek
Wersja do druku
Rozwiń temat :)Cytat:
Zamieszczone przez Sebek
Niech Greg sie wypowie - on ma taka.Cytat:
Zamieszczone przez coboss
Halo, halo! :D Czy jest na pokładzie Greg? :D Bo mnie też zainteresowała kwestia przedniej szyby :)
Witam,
wymieniajac szybe przednia zdecydowalem sie na szybe klimakomfort, jest ona czyms powleczona, tak ze wewnatrz jest latem mniej goraco. ma ona nie przepuszczac promieniowania UV.
Faktem jest, ze w porownaniu do normalnej, deska sie nie nagrzewa tak mocno, ale cudow nie oczekujcie ;D.
Ma ona jeden minus, kto uzywa GPS na szybie, niestety nie bedzie miec juz sygnalu, poniewaz szyba zatrzymuje rowniez sygnal GPS.
Ogolnie jestem b. zadowolony i wsadze znowu taka sama jak bedzie trzeba.
Co do kosztow Wam niestety nie powiem, szyba zostala wymieniona na Autokasko.
Natomiast tylnie i tylnie boczne szyby mam przyciemniane piecowo, z efektem fotosolar, tak, ze noca jest jasniej a za dnia ciemniej. Jednakze nie chcialem glebokiejgo przyciemnienia i jest tak w sumie ok. DO tego roletki boczne i wkrotce na polke.
A jakieś znaki szczególne takiej szyby? Takie po których można by było rozpoznać, że to właśnie ta szyba a nie zwykła?
patrzac pod katem z niedaleka, kolor szyby jest blekitny, tak sie blekitnawo mieni.
ale nie tak bezczelnie jak w Sceniku szyba fotochromatyczna która jest niebieska? :)
nie, nie jest. trzeba dobrze stanac pod katem i sie przyjrzec.
No to pasuje :) ja takowej raczej nie mam. Szkoda że szyby czołowe także nie były podwójne było by to efektowne i była by to piękna rzecz mieć szybę która nigdy nie paruje :)
I kosztuje z 8 tyś zł :P