Kurde a ja jestem pewien ,że go tam widziałem. Sprawdzę i dam znać........fotke nawet zrobię :biggrin1:
Wersja do druku
Kurde a ja jestem pewien ,że go tam widziałem. Sprawdzę i dam znać........fotke nawet zrobię :biggrin1:
Panowie ,zwracam honor. Jest na obudowie wentylatora po prawej str. obok wtyczki wentylatora. Skąd mi sie wzięło ,ze kolo filtra nie wiem. Gdzieś to ostatnio musiałem w jakimś aucie widzieć i tak mi się w głowie utrwaliło. W sumie w kazdej becie jaką miałem był przy chłodnicy. To chyba już jest SKS :biggrin1:
[IMG]https://images83.fotosik.pl/746/a98dfc4a15f937d5med.jpg[/IMG]
No i nie masz głowy:highly_amused:
No tak miro - rozumiem Cię, mam ten sam problem. Wiek.. ;)
Wracając do tematu. Wczoraj wymieniałem koło pasowe i musiałem sporo przodu porozbierać. Faktycznie miejsce jest na obudowie wentylatora po prawej stronie (lewej jak stoi się przed samochodem). Niestety nigdzie nie ma wtyczki. Nie wiem czy ktoś kiedyś go gdzieś składał i posiał ją albo obciął. Nie wiem, fakt jest faktem, że jej nie mam. I teraz czy jest to możliwe żeby moje auto w ogóle nie miało??? Dodam, że panel klimatyzacji ma 4 gałki, przycisk AUC/obieg zamknięty. Inpa także zgłasza błąd czujnika.
Wydaje się mi, że wszystkie E65 miały ten czujnik niezależnie od rodzaju klimatyzacji.
Pewnie jakiś domorosly majster ją wykastrowal. Wchodzi do wiązki z wtyczki wentylatora więc spróbuj rozwinąć izolacji i może będą tam obciete kabelki.