-
płytę musisz mieć markową. Verbatim lub Sony. Pakowane po jednej sztuce w sztywnym pudełku. Nagrywasz ją najnowszym Alkoholem, może być wersja trial... Płytę obowiązkowo musisz nagrać możliwie najwolniej jak się da! 8x, 10x, 12x zależy jak umożliwi Ci płyta. W alkoholu wybór prędkości jest dostępny dopiero po wyłączeniu w ustawieniach opcji automatycznego wykrywania prędkości zapisu albo coś w tym stylu. Polecam kupić CD czyszczące i wyczyścić kilka razy napęd navi.
PS. pocieszę Cię tym że u Ciebie po z aktualizowaniu softu będziesz mógł odblokować TV podczas jazdy :) sposób na to znajdziesz gdzieś na forum ale pamiętaj że działa on tylko po aktualizacji softu do jednego z najnowszych.
Pozdrawiam
-
coboss
Dzięki za wskazówki. Płyta była TDK ale nagrywałem NERO. W tym tygodniu nie powalczę z tym problemem ale za tydzień popróbuję i zdam relację.
P.S
W środę i czwartek przejeżdżałem prze z Leszno ale niestety służbowo-ładne miasteczko:)
-
wrzuczcie linka z jakiej strony pobieracie te mapy bo nie mogę znaleźć
-
nie znajdziesz bo na tym forum nie można podawać linków do programów pirackich. A że nikt nie będzie się bawił w sprawdzanie czy udostępniający na prawdę daje kopię bezpieczeństwa a pobierający na prawdę posiada licencjonowaną płytę ale np uszkodzoną. To po prostu zabroniono wklejać tego typu linków...
-
Zrobiłem tak jak powiedziałeś, ciekawe czy zadziała ale informację o tym dam za tydzień.
Ok, sprawdzone. Wszystko śmiga jak ta lala. Wielkie dzięki za pomoc:)
-
Coboss powiem Ci, że mnie zamurowało jak zobaczyłem zdjęcie Twojego BC z językiem polskim. Masz u mnie dwie flaszki za udzielenie mi pomocy:).
:cool:
-
na chomiku poszukajcie użytkownika Mr.Lova ma wszystko co potrzebne.
-
Wszystko fajnie ale na wcześniejszym sofcie miałem włoski francuski niemiecki i angielski po aktualizacji wyszedł tylko włoski i niemiecki :/