E65 jest mega ciche. Tego V8 w ogole niesłychać. Ja zamierzam zrović jeszczę x-pipe lub h-pipe.
Jak robiłeś terurki do sond? Masz wymiary?
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Wersja do druku
E65 jest mega ciche. Tego V8 w ogole niesłychać. Ja zamierzam zrović jeszczę x-pipe lub h-pipe.
Jak robiłeś terurki do sond? Masz wymiary?
Na allegro był rysunek z wymiarami razem więc zrobiłem według wymiarów tylko że ja zrobiłem to z mosiądzu
Ale nie opłaci się robić,Ja akurat mam warsztat więc to była tylko godzinka robotyna alledrogo są po 30zl ,muszą być kontowe bo proste nie podejda o skrzynie,i jeszcze lepiej jak by były podkładki albo nakrętka bo nie wiadomo pod jakim kontem wyjdzie jak się dokreci ,i musi to być szczelne w miare
Ok. To kupię na alltegro. Szukałem opcji na wykodowanie tego ale nie mogę znaleść.
Z całym szacunkiem ale to jeden z kilkudziesięciu powodów dlaczego nigdy w naszym kraju nie kupuję jakiegokolwiek auta ani motocykla.:tsk:
Ja akurat sam byłem po auto u okupanta,a auto z przebiegiem 200000km rzadko które ma dobre katy
Rzadko które BMW ma złe katy przy 200kkm. Z "okupantem" to bym na Twoim miejscu tak się nie zapędzał bo chłopaki z niebieskim,czerwonym lub żółtym nickiem mogą Cię wysłać na wakacje :rofl:
Nie każe nikomu niczego robić,ja akurat zrobiłem i jestem bardzo zadowolony,a nie mam nikogo zamiaru obrażać tylko pisze że nie kupowałem auta u nas tylko za zachodnią granicą ,kolego miro rozmawiałem dziś z gościem który coś tam wie o katalizatorach i sam mówi że po takich przebiegać to katy akurat w bmw nie należą do najlepszych,ja wywalilem je i jestem bardzo zadowolony,więc pisze tu po to aby ktoś jeżeli będzie chciał to może tak zrobić bo jedni piszą że można w tym silniku ,drudzy że nie bo nie będzie działać,więc postanowiłem to sprawdzić i jest ok
Cieszę sie ,ze jesteś zadowolony. Mnie to nie przeszkadza .że w Twoim aucie nie ma katów. To nie jest jedyny czynnik dlaczego nie kupuję w PL a jeden z kilkunastu. Chodziło mi o samą kwestię "naprawy" auta . Jak byś się zagłębił co ludzie w tym kraju nie wymyślą to jest nie do uwierzenia. Nie chodzi mi o Ciebie bo możesz poza brakiem katów mieć naprawdę idealny wóz tylko o całokształt pomysłowości Polaków .
Miro zgadzam się z Tobą w zupełności