u mnie w 4,4 był kiedyś chyba ten właśnie bład - ale moge się mylić. winny był jeden z węży wody był pęknięty na plastiku. Była mała ryska przez którą nawet się nie lało a tylko delikatnie sączyło . po wymianie węża OK
Wersja do druku
u mnie w 4,4 był kiedyś chyba ten właśnie bład - ale moge się mylić. winny był jeden z węży wody był pęknięty na plastiku. Była mała ryska przez którą nawet się nie lało a tylko delikatnie sączyło . po wymianie węża OK
Dlatego właśnie napisałem żeby najpierw sprawdzić cały układ chłodzenia kolejnym etapem jeżeli to wszystko będzie ok jest silnik
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Stan sprawdzasz na zimnym silniku i ma być na równo z korkiem po drugie zmień jezyk w bc na angielski szybko zinterpretujesz komunikaty po 3 martwić sie nia ma co zapas jak komunikat wyskoczy w krótkim okresie czasu tydzień dwa a nie widać wycieków i na gorącym silniku z pod korka bardzo intensywnie słychać uwalniane ciśnienie równocześnie węże sa twarde wtedy możesz zacząć drapać się po głowie
Ok, a powiedz mi jak się ty pozbyłeś tego problemu?
Naprawa głowicy była nieopłacalna, wymieniłem silnik, wszystkie wężyki, pompę i odme. Wszystko juz gra
Kosztowny zabieg zapewne ?
Silnik (150tkm) stosunkowo tanio bez fv 1650, nowe podzespoly ok 1300, robota 1000