Dzięki, w sumie calkiem calkiem, ale on tam ma chyba 19"? Na jakims nie wielkim profilu gumy. A ja szukam max 18" chcialbym zachowac odrobine komfortu, jesli to mozliwe.
Ale dzieki za link do fotek.
Pozdrawiam
Wersja do druku
Dzięki, w sumie calkiem calkiem, ale on tam ma chyba 19"? Na jakims nie wielkim profilu gumy. A ja szukam max 18" chcialbym zachowac odrobine komfortu, jesli to mozliwe.
Ale dzieki za link do fotek.
Pozdrawiam
tak, Tiron ma 19 :) na profilu takim jakim powinien mieć chyba :D pewnie coś koło 245/40 275/35 ;)
szczerze, to na 19" przy prawidłowej gumie komfort jest naprawdę okej. Owszem jest mała różnica w porównaniu do 16" ale nie wielka. Radość z jazdy jest owiele większa. Jak miał bym kłaść jakieś kółeczka to są tylko 3 opcje. Albo 20" Alpiny (co do komfortu nie wypowiadam się bo nie jeździłem na takowych) albo jakieś orginalne 19stki na gumie z e65 (auto ładnie wygląda i laseczki się kleją) albo jakieś ładne oryginalne 16" na balonie (tylko dla tego, żę mi się podobają e38 na balonie[gdyby było inaczej to tylko w gre by wchodziły 19stki]) 17" i 18" moim zdaniem mijało by się z celem. Felga o takowym rozmiarze nie robiła by takiego wrażenia co 19" a oponka wydawała by się jakaś taka wąziutka.
Cytat:
Zamieszczone przez jacob007
A na 19" nie będzie? Letko to chyba, że mieszkasz w jakichś dziurach...
Ja kolego mam zimówki na 18" więc nie można tego rozmiaru skreślić :) i powiem Ci że to idealna felga na zimę auto nadal wygląda dobrze i jest bezpieczne na solidnej oponie zimowej :)Cytat:
Zamieszczone przez positiv
Co do tych 18" felg to tylko domysly ze bedzie lepszy komfort jazdy niz na 19". Na chwile obecna mam 16" oryginal na zimowkach i czas najwyzszy zmienic na letnie obuwie:) Może sie ktoś wypowie jeśli ma rozeznanie jak się jezdzi na 18",a jak na 19" i zjakim profilem opony.
Co do dziur to w Trojmiescie są takie same jak w innych miastach wiec ani lepiej ,ani gorzej z tego powodu nie mam.
Ja miałem wczesniej 18 styl. 32 Takie jak ma Radoshb :x teraz mam 19 styl. 95 *słoneczka i wielkich różnic w komforcie nie wyczuwam na drodze nie równej auto wydaje sie twardsze ale na prostej jast lepiej niż było :papa:
Ja mam lato 19'' zima 16'' i różnicy w komforcie praktycznie nie zauważam. W prowadzeniu owszem, na 19 rzuca strasznie po drodze jak zmieniasz pas w koleinach, czego w 16 praktycznie nie ma, ale jeśli chodzi o komfort to nie widzę różnicy