Od stanu oleju bym zaczął. Kiedy go wymieniałeś? Z korka nie kapie, bo to stanard w BMW? Ja praktycznie nową miskę musiałem silikonem objechać przy korku, bo ciekła po pół roku od wymiany oleju.
Wersja do druku
Od stanu oleju bym zaczął. Kiedy go wymieniałeś? Z korka nie kapie, bo to stanard w BMW? Ja praktycznie nową miskę musiałem silikonem objechać przy korku, bo ciekła po pół roku od wymiany oleju.
olej ok
Konwerter mże takie dzwieki wydawać?
nie faluja obroty i wszystko pozatym jest ook
No właśnie ja 3 miechy temu zalałem olej a teraz jak spuszczałem olej to zeszło tylko 2.5 litra. Wtyczka, micha wymienione. Nie widać tam wycieku. Z korka wlewowego też nie widać. Gdzie olej jeszcze może spierdzielać. Teraz po regeneracji mechatronika skrzynia wyrzuca bieg na N lub P. Słychać jakby chciało wrzucić bieg ale nie chce. Przed rozebraniem szarpało mocno z 2-1. Miałem też hałas na P z okolic konwertera. Nie było w ogóle falowania obrotów.
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
I tak i tak
A czy to tak nagle powstało czy stopniowo ? Porównywałes z inna e65 ? Moze jestes przewrażliwiony ?
Stopniowo coraz bardziej było słychać
Myślałem że coś wpadło do wentylatora ale teraz coraz bardziej głównie na zimnym
A tak z ciekawości....kiedy olej wymieniałeś w ASB ?
Niby byl wymieniany 60 000 temu
Dziś dokładniej sprawdziłem
Temp - 2
Slychac najbardziej na wstecznym R
Tak lekko na N-P
Na D nic - cicho
Nagrałem film
Wrzucę jak będę miał trochę czasu