Franco który? Ten co podał TTROL ?
Swoją drogą nie rozumiem tego na tym forum,ze nie można komuś pomóc podając linka. Chore to jak diabli.
Elita tylko kase chce zarabiać dzieki forum?
Wersja do druku
Franco który? Ten co podał TTROL ?
Swoją drogą nie rozumiem tego na tym forum,ze nie można komuś pomóc podając linka. Chore to jak diabli.
Elita tylko kase chce zarabiać dzieki forum?
taka to elita wlasnie
to forum jest $%#@
zamazali urle
czescidobmw o tym mowilem, to sklep stonesa, bardzo starego czlonka spolecznosci bmw jeszcze z bmw klub
pomocny gosc, pasjonat aut bmw i nie tylko, bo mial nawet cl600 zdaje sie :)
Stonesa pamiętam z BMW-KLUB
Patrzyłem po tym sklepie czescidobmw i ceny oraz asortyment jest bardzo interesujący.
Hajc taki zarabiamy ze nie wiem co mam z tym zrobić. Zamawiac G11 czy coś innego hahha
Wypalcowane z LG G4
@Bezi ,ale szczerze.... Dlaczego w takim razie wykropkowałeś linki do sklepów ?. Przecież nie jednemu właścicielowi BMW mogły się przydać. Nie każdy sra kasą i kupuje w ASO lub gdzie popadnie bez większego zwracania uwagi na cenę a wręcz przeciwnie ,szuka jak najtaniej solidnych części.
Zostały zamazane ponieważ partnerem forum jest Silesia Parts czyli www.aso-bmw.pl który to sklep również polecam sprawdzić pod kątem cen. Oczywiście bycie partnerem forum wiąże się z pewną opłatą dzięki której np. jesteśmy w stanie pokryć część rocznych kosztów serwera, na którym zawieszone jest forum. W związku z tym Silesia Parts ma u nas wyłączność na sklep. Nie będziemy interweniować jeśli ktoś napisze "sklep z częściami do bmw z Gorzowa" albo "sklep z Berlina" albo "ASO z Litwy", ale na linkowanie nie ma zgody.
Osobiście korzystałem wielokrotnie i z Silesii i ze sklepu Maćka z Gorzowa i z Litwy, a czasem i tak okazywało się, że lepszą cenę proponuje osiedlowy sklepik z częściami ;)
Czyli ten jest oficjalny ? http://www.silesiaparts.pl/ http://www.aso-bmw.pl/
Ceny po rabacie hhmmmm nie powiem,są w porządku.
Kupuje w silesiaparts graty od 3 lat super kontakt ceny też spoko :)