Felgi Alpiny 😂😂😂😂😂😂
Wypalcowane z LG G4
Wersja do druku
Felgi Alpiny 😂😂😂😂😂😂
Wypalcowane z LG G4
Calkiem fajne auto jak za taka kase.
Komforty w dobrej opcji (dzuda nie zazdrosc :))
Pzdr.
Oczywiście drugie tyle trzeba dołożyć do porządnej E65 ,bo @Franco jest w stanie zrozumieć ,ze do E38 :pound:
Franco to mało co poeta to jeszcze filozof do tego wszystkiego widzę :laugh:
Ps. Po czym poznajecie ,że to nie są ori felgi ALPINY ?
Ładnie wygladaja na E65 wg mnie
Ja nie rozumiem jak można się zastanawiać nad takim autem :) Pół elektroniki nie działa ,wnętrze demolka, auto do opłat i pewnie umowa będzie lipna z jakimś holendrem.
Pomijając powycierany lakier na plastikach co jest normą to połamane przyciski na podłokietniku już świadczą o użytkowniku .Do zestawu sportowy wydech w E65 jak dla mnie dyskwalifikuje ten wóz kompletnie. Co do ceny to za niecałe 30 tysi można kupić niezły egzemplarz do tego zarejestrowany i sprawny. Osobiście wolę gorzej wyposażone auto w dobrym stanie niż wypasionego paździeża.
eh nie chce sie powtarzac, za ladne e38 w jakiejs wersji typu 740 750 trzeba dac powyzej 30sci
za e65 w podobnym stanie 745 okolo 30stu, lub w uproszczeniu podobnie
wynika to z tego ze na rynku jest juz duzo mniej e38 niz e65,
duzo mniejsza konkurencja wsrod jako tako wygladajacych e38
wystarczy na portalach w niemczech sobie porownac ile jest dostepnych egzemplarzy
wiec nie ma sie co dziwic ze e38 sa juz drozsze
na tej samej zasadzie funkcjonuja inne modele w innych markach, jak jakis model schodzi ze sceny a jest ladny, lub jest na niego moda bo nowszy okazal sie niewypalem, jest go coraz mniej na rynku, to jest po prostu drozszy
taka to filozofia :)
Franco za 30tysi to bedzie naprawde piekna e38. Za tak samo piekna e65 zaplacilbys znacznie wiecej...