-
Witam na forum.
Faktycznie blizej Twojej wersji do golasa niz do jakiegos wypasu ale spoko :)
W 750 deska powinna buc w skorze (jak ktos przekladal to polecial po kosztach?)
Auto do dopieszczenia ale wszystko da rade ogarnac...
Motorownia sluszna :)
Boisz sie felg 17cali ? Hmmm jak masz zmieniac na taki rozmiar to chyba pozostan przy tych co masz...
Bezawaryjnosci.
pzdr.
-
Witam
Nie obraź się,ale mam nadzieję,że nie dałeś za to auto więcej jak 4 tyś zł?
Samochód nie dość,że jest maksymalnie biedną wersją to został ogołocony z typowych dla V12 "rarytasów".Typu deska w skórze,tunel w skórze.Srodek za fajnie nie wygląda,karoseria tak samo..Jak jesteś perfekcjonistą to albo musisz mieć duzo kasy na remont albo dobrego psychologa bo sporo nerwów może napsuć auto w takim stanie.
-
4tysiące ??? chyba się kolego nie znasz na v12 ??? tyle to ja za sam motor wezmę w razie czego :P ale nie ma się co sprzeczać :D jutro jadę na przegląd zobaczymy co powie diagnosta i czy podbije bez wkładki na flaszkę :D jutro powiem co i jak trzymajcie się hej.
-
Przygotuj sie na spalanie ponad 20l/100km po mieście, w trasie duzo mniej
-
Witam na forum: tak jak koledzy pisza to fakt e38 zostało ogolone ze wszystkich RARYTASÓW jakie posiada fabrycznie:) 17" cali to pestka w e38 a nawet 18" to za mało jak dla mnie do tego wozu.Nie chce Cie obrazac ale to raczej Ty nie masz pojecia o v12 skoro nie kapnałes sie ,ze srodek Ci rozkradli.Zycze wszystkiego dobrego.Pozdro
-
no 20scia litrow w miescie to liczba wyjsciowa dla 750tki :)
modl sie tylko zeby nie trzeba bylo chociaz podstaowywch bolaczek w silniku ogarnac
bo w razie czego sie nie bedzie sie oplacalo tego egzemplarza naprawiac
najwyzej pojezdzisz i sprzedasz na czesci
a to ze nie ma deski w skorze, to zrozumiale skoro byla przerabiana z anglika
wlozyli latwo dostepna zwykla
a nie ze sprzedali