Z tego co napisał Zbichu (a z tego co pamiętam to się tym zajmuje) manual jest słabszy od asb, a manual normalnego softa ma spokojnie wytrzymac. Hmm
Wersja do druku
Z tego co napisał Zbichu (a z tego co pamiętam to się tym zajmuje) manual jest słabszy od asb, a manual normalnego softa ma spokojnie wytrzymac. Hmm
Miro pisalem wyzej ze automaty w znanych mi e60 po wirusach maja sie elegancko.
Moim zdaniem jesli ktos jest juz zdecydowany na bmw to raczej w automacie. Przynajmniej tak mi sie wydaje. Ale co kraj to obyczaj.
Chipa napewno bym sie nie bal. Jezdzi tego naprawde od groma. Jesli zrobiony tak jak powinno byc i z glowa to bedzie jezdzic nie ma bata.
Pozdro.
pokolacji - jakby któraś z Tobie znanych była na sprzedaż w najbliższym czasie to napisz do mnie PW, bo rzut beretem mamy do siebie :)
Spoko Pawliko. Szukasz lci czy przedlifta?
Jak przedlifta to znam fajne auto ale nie wiem czy aktualne.
Pzdr.
Na LCI mnie nie stać, tylko przedlift.
Przed lift i tak jest solidniejszy od po lifta a w M-pakiecie wyglądają tak samo.
Kumpel jeden ma przed a drugi po lifta i widać jak BMW coraz bardziej oszczędzało.
Polift wygląda zdecydowani lepiej ...zarówno w środku jak i na zewnątrz.
Jeśli bym miał brać E60 to tylko w automacie.Nawet dwa tyg temu oglądałem ładne E61 po FL ale nie zdecydowałem się właśnie dlatego że był to manual. W e60 bardzo dobrze sobie radzi ta skrzynia z 530d
U mnie E61 nie wchodzi w grę, tylko sedan. W przedlifcie okropne są boczki drzwi, no i irytują mnie te sprzed 2005 gdzie kluczyk jest od E39. Ale co zrobić, jak budżet nie pozwala na LCI :) Brałem pod uwagę też E90, ale znaleźć coś co jednocześnie ma bixenony, nie jest srebrne, ma dużą navi i skórę - nierealne :D
Skłaniam się też ku E65, ale większość które widzę nie mają nawet foteli komfortów...
Polift ma ladniejsze lampy przednie i tylne. Poza tym w mpaku sa prawie identyko z zewnatrz.
Pawliko u znajomego produkcja 07.2005 i kluczyk rodem z e39. Zobacze czy aktualne i dam cynk.
pzdr.
Bo z tego co pamiętam to ten kluczyk z 1410 odszedł chyba jakoś pod koniec 2005. W każdym razie nie pasuje wyglądem do E60tki :D
Spoko luz, czekam na kontakt. Pozdrawiam