Zamieszczone przez
nino
Moim skromnym zdaniem : tematy powitalne obecnie to jakaś kpina.
Ostatnio dostałem wiadomość na priv z zapytaniem o długości przewodów hamulcowych sztywnych - przecież mam swój temat powitalny, na bieżąco robiłem aktualizacje z remontu, wstawiałem zdjęcia i bazgrałem - żeby może komuś się to w przyszłości przydało, albo miał jakiś zarys, jak to może wyglądać - a tu się czają z pytaniami jakby to była jakaś wielka tajemnica... podejrzewam, że w 90% E32 przewody są do wymiany i jakoś nie rozumiem takich podchodów - nie jest to chyba powód do wstydu? :)
W ogóle tendencja jest taka, że po co naprawiać / remontować - przecież to szrot. Lepiej zezłomować i kupić inne "ładne" - a jak ktoś robi, to się dopierniczać, że np baranek położony, że lakier brzydki - bo przecież na zdjęciu tak widać itp itd.
Generalnie odechciało mi się już produkować, bo to i tak przynosi odwrotny skutek - a już bardzo lubię jak komentują "sezonowi" właściciele :)
Uważam, że forum powinno być zamknięte, a zwłaszcza tematy powitalne nie powinny być dostępne dla osób niezarejestrowanych - w końcu większość umieszcza zdjęcia swoich samochodów, a tak do końca nie wiadomo kto to ogląda i po co.
Poza tym tematy w których przewijają się idiotyczne spiny odnośnie benzyny i lpg, czy E65 za 20 tyś będzie fajne czy będzie szrot itp itd - jak baby na targu.
Z forum robi się powoli jeden wielki śmietnik, większość tematów jest o niczym.
To tak w skrócie z mojej strony.