Jesteś naprawdę Gość .
Wersja do druku
Jesteś naprawdę Gość .
Hej! Mogę jedynie poprzeć zdanie Kolegów wyżej :) A chyba przede wszystkim mogę polecić zdanie się na rozsądek przy wyborze auta. Czasem lepiej mieć coś starszego z czego będziesz miał naprawdę frajdę z jazdy. Frajda to nie tylko znaczek BMW ale wszystko co za nim idzie :)
I korzystając z okazji- jestem "Nowy" na forum. Ale nie wytrzymałem i musiałem coś wpisać :) Miro, czytałem sporo Twoich wpisów, karo- Twoich rownież. Zawsze wprowadzacie fajny klimat :) Unikałem forum ale te jest naprawdę świetne ! Pozdrowienia
PS. Powodzenia w zakupie ! I jedno Ci odradzam- kupowanie jak Koledzy pisali- bez wkładu na pakiet startowy. A przy zakupie nie wolno ufać sprzedającemu- wiadomo. Zatem kilka tys na pewno będziesz musiał mieć.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
@us7er dzięki za miłe słowa.:cool: Powiem Ci ,że tu naprawdę jest masa świetnych ludzi którzy tworzą fajną atmosferę na NASZYM forum.
Nie sądziłem ,ze ktoś czyta moje posty :biggrin1:
Po koleżeńsku doradzę Ci ...skocz do powitalni bo panowie moderatorzy mimo ,że są fajnymi gośćmi to muszą jednak trzymać sie przepisów i kurcze robią to a było by szkoda jak by się do Ciebie doczepili :biggrin1:
Tak jak koledzy wcześniej pisali: 5-10tys złotych to bezpieczna suma. Będą pewnie jakieś pierdołki do roboty (tu wahacz, tam tuleja), ale mogą też być grubsze sprawy jak "rurka" czy uszczelniacze w V8 (jakbyś się na V8 decydował). Kupując auto zagazowane raczej się nastaw, że do instalacji dla bezpieczeństwa też będziesz musiał dokładnie zajrzeć. Nie wszystko wyjdzie przy zakupie.
Dzieki Bardzo mile i pomocne slowa bo oczywiscie licze sie ze trzeba cos wlozyc tylko chodzi mi o to aby skarbonki nie kupic...a moze wiecie ze ktos z forum fajne autko sprzedaje?Pozdro dla zyczliwych!