Pytanie jak z trwałością naprawy i gwarancją?
Bo jak za 2 miesiące jest to samo to średnio fajnie, ale jak np dają z rok gwarancji to już warto przemysleć
Wersja do druku
Pytanie jak z trwałością naprawy i gwarancją?
Bo jak za 2 miesiące jest to samo to średnio fajnie, ale jak np dają z rok gwarancji to już warto przemysleć
Cena raczej z dupy i pewnie dlatego tyle wisi.
A nie myślałeś kupić 750i ?
Spokojnie coś znajdziesz w tym przedziale cenowym,auto będzie młodsze i mniej awaryjne.I lpg podejdzie,jak byś chciał.
Panowie ja szukam dobrego auta a nie okazji cenowej. I skąd pewność że 750 będzie mniej awaryjny? Jakby to były auta nowe z salonu to teoretyczne można tak wnioskować ale nie w używanych gdzie czynników wplywajacych na stan techniczny jest multum.
Jak się na starcie odrzuci handlarzy, co uważam za obowiązkowe oraz tanie ulepy zostaje bardzo niewielki wybór w kraju. Niestety nie mam czasu na jeżdżenie po Europie za samochodem.
HA HA HA :pound:
a czy tylko oni lubią kupujących co nie szukają CCC?
Po prostu jak widzę na forum że chcą kupić e65 za 15 tys i uważać że maja igle to mi ręce opadają,
dlatego wole takich ludzi jak TY co nie patrzą na najniższe na allegro oferty ale szukają zarazem auta konkretnego.
Nie masz czasu na jeżdżenie auta po Europie, odrzucasz handlarzy nawet tych wyrafinowanych, to jak chcesz kupić auto. W Polsce nie ma dobrych samochodów na sprzedaż, nie od wyrafinowanych handlarzy.