Bez obrazy - ja głównie mówie o dużych . Chociaż podejrzewam, ze gabaryt tu nie ma większego znaczenia, chociaż większe możliwości mają Co co jadą dalej i na dłużej.
Wersja do druku
Bez obrazy - ja głównie mówie o dużych . Chociaż podejrzewam, ze gabaryt tu nie ma większego znaczenia, chociaż większe możliwości mają Co co jadą dalej i na dłużej.
Odnośnie gabarytu, ma znaczenie w momencie-jak jeden kolega wcześniej napisał-załatwiania prywaty w godzinach pracy, to chyba głównie do małych puszek się tyczy.
Nie żeby coś, ale w moich rejonach takie "monitoringi" czyli GPS mają prawie wszystkie większe wypożyczalnie samochód jak i przewoźnicy (Niemcy, Holandia itp). Sam byłem świadkiem jak odnaleźli samochód we Włoszech, który miał byc używany tylko w Czechach. Tak więc są i tego plusy.
Tu podejście pracodawacy do pracownika nic nie ma.
Tu chodzi o prawo.
I o dobro firmy też. O ile pracodawca tym sposobem nie żeruje na własnych pracownikach.
To jest też dla bezpieczeństwa kierowcy. Jak ma na plecach towar za 2mln to lepiej się czuje jak wie ,ze jest nad nim anioł stróż non-stop.
Ja Was rozumiem.
Wy cały czas mówicie o TIR-ach.
Gdzie raczej trudno o użytkowanie w prywatnym czasie po pracy.
Co nie zmienia faktu że pracodawac musi poinformować pracownika o GPS-ie w aucie.
Ty masz jakieś kompleksy czy jak ? Powinieneś odwiedzić jakiegoś specjalistę i piszę to całkiem serio. Różni czepialscy tutaj są, ale Ty jesteś ich Guru !
W każdym możliwym poście kogoś sie czepiasz. Weź sie chłopie zastanów czasami. Ja staram sie mieć wyje....ne na otaczający debilizm i uważam sie za bardzo pokojową osobe, ale k..a Ciebie nie idzie już strawić.
Jest tu wiele fajnych osób, kilku miałem przyjemność poznać osobiście, szkoda że taki ktoś jak Ty psuje cały klimat !
Guzik mnie obchodzi Twoje zdanie i łaskawie nie odpisuj w moich postach - oczywiście masz prawo to robić, ale ja osobiście juz żadnego nie przeczytam. Dyskutowanie z Tobą na jakikolwiek temat jest zbędne. Współczuje osobą którzy muszą mieć z Tobą jakikolwiek kontakt na co dzień.
Dalej nie odpowiedzałeś tylko lejesz wode.Pare tirow...... Boli mnie to bardzo....bo wiem jak ciężko jest zarobić na zestaw.A dla ciebie to nowa para rękawiczek.
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka