hehe to ciekawe skad nikos kupujesz te stagi 300 plus chyba od ruskich hehe. u mnie kolego za 3tys zl mialbys staga 300 z butla w kole z malym wlewem gazu i z mocnym reduktorem.pozdrawiam i zycze zadowolenia ze staga 200 tym bardziej za taka cene
Wersja do druku
hehe to ciekawe skad nikos kupujesz te stagi 300 plus chyba od ruskich hehe. u mnie kolego za 3tys zl mialbys staga 300 z butla w kole z malym wlewem gazu i z mocnym reduktorem.pozdrawiam i zycze zadowolenia ze staga 200 tym bardziej za taka cene
nie rozsmieszaj mnie kolego bo z krzesla spadne hehe,ale dobrze wiedziec ze jako jedyny dostales staga 300plus przed premiera heh chyba ze cos ci sie pomylilo i mowisz o stagu 4 co ? :) jak juz gadasz tyle o tych matrixach to jest bez sensu je ladowac do staga bo nie ma cisnienia 2 barow a dopiero przy 2 barach montuje sie matrixy, do e32 spokojnie daja rade nawet zolte valteki sam takie mialem w swojej e32, a gold jest bardzo dobrym reduktorem chyba tylko tobie zamarza w nim gaz u mnie przez 2 lata uzytkowania kme golde w e38 nigdy nic sie nie stalo i na masie innych instalacjach ale jak polak chce to potrafi spartolic wszystko. mi to obojetne gdzie ten kolega od e32 zalozy ja mam co jesc,tylko pokazalem mu ze przelaca pare ladnych stowek zakladajac gaz u twojego kolegi,bo jadac nawet z warszawy do mnie to bedzie mial taniej i to ze stagiem 300.lepiej skonczmy wymiane zdan bo ktos z adminow straci nerwy i dla ktoregos z nas zle sie to skonczy. pozdrCytat:
Zamieszczone przez NikosWariat
Panowie czyli może tak reasumując.
Jeżeli stag 200 to:
jaki reduktor ....
jakie wtryski....
Jeżeli stag300 to:
reduktor..
wtryski..
No i orientacyjnie ile to powinno kosztować?
ja ci powiem tak : moge ci zalozyc staga 300 z butla jaka chcesz i z malym wlewem z reduktorem odpowiednim do mocy i wtryskami tez odpowiednimi za 3tys zl co jak sam widzisz jest rewelacyjna cena (stag 200 - 3400zl) i wszystko bedzie smigac odpowiednio. nie bede pisal konkretami jakie wtryski reduktor i cala reszta bo nie mam zamiaru nikomu za frajer robic zestawienia do takiego auta i zeby pewne osoby pisaly znowu jakies glupoty. widze tylko ze sam sie miotasz z konfiguracja co jest w pelni zrozumiale poniewaz jestes tylko uzytkownikiem ale to pan nikos sieje tylko jakies dziwne opowiesci na temat listw wtryskowych reduktorow itd ale moze zaloz u niego gaz to przynajmniej bedziesz chyba 1. osoba z forum ktorej zalozy lpg i za pol roku sie wypowiesz czy jestes zadowolony. a jakby co to moj nr masz na dole strony w ogloszeniu, to chyba tyle na ten temat
[quote="NikosWariat"]a co te strony to wyrocznie jakies..Cytat:
Proszę to zamieścić na forum AC.COM.PL lub LPG.INFO.PL
a zobaczysz jakie odpowiedzi dostaniesz
Na LPG.INFO.PL to Nikos jestes wlascicielem i jak tylko ktos cos zle napisze na Ciebie i Twoje instalki to od razu kasujesz posty ,do smietnika a osobom dajesz ostrzezenia wiec prosze zaniechaj juz odsylania na to badziewne forum,,,,moz ejeszcze mamy sie tam rejestrowac i placic ci kase jak zamierzasz......ZENADA...
Najpierw z 5 ostrzezen, a pozniej ban :hah: :hah:Cytat:
Zamieszczone przez NikosWariat
Wogole dziwia mnie gadki/klotnie ze te wtryski lepsze tamte gorsze... przeciez sam wtrysk w tym rodzaju instalacji tylko potocznie nazywany jest wtryskiem- a w rzeczywistosci to ma niewiele wspolnego z prawdziwym wtryskiem :]
To przeciez zwykla cewka ktorej jakosc/dzialanie nie ma wiekszego znaczenia- przeciez nie sa one nawet zamontowane bezp w glowicy tylko polaczone rurkami z kol ssacym wiec w dalszym ciagu od samego silnika, miejsca wpiecia i od wielkosci dysz zalezy jak gaz wypelni cylinder :P i mysle ze nie trzeba siedziec "mocniej w branzy" zeby to wiedziec ;)
Takze jesli juz, to panowie fachowcy predzej bym sie przekomarzal w temacie wielkosci dysz, czujnikow cisnienia, sterownikow instalki, zasilania ;)
I wlasnie dlatego i ja nie zabieram glosu w tej kwestii, bo nie za mocno "siedze" w branzy :evil: :evil:Cytat:
Zamieszczone przez BOSS
Ale jak sami widzicie Nikos jest człowiekiem konfliktowym, wiec nie ma sensu z nim dyskutować, a tym bardziej wchodzić na jego "badziewne" forum, po czym i tak zostaniemy zbanowani, bo oni są guru! ;D ;D
wiem jedno, nigdy bym sie nie zdecydował na montaż u niego!
po zapoznaniu sie z opiniami od osób ktore go poznały.
Jak do tej pory nic pozytywnego nie wniósł na nasze forum, tylko reklamuje swoje :razz:
nie ma sensu prowadzić takich przepychanek w tym temacie bo nie tego on dotyczył!
heh moze i macie panowie racje, sorry za wymiane zdan ale nie lubie wciskania kiczu,wiecej juz nie podejme sie komentowania, pozdrawiam forumowiczow ;]