Ten egzemplarz już odrzuciłem :)
Szukam dalej ;)
Wersja do druku
Ten egzemplarz już odrzuciłem :)
Szukam dalej ;)
Budżet na e32 jest bardzo przyzwoity i na spokojnie na pewno coś znajdziesz. Celował bym w coś więcej niż m30
. Mimo że silniki dobre co ostatnio udowodniła moja e32 ale m30 zostawia pewnien niedosyt. Celuj w 750 :-)
A ta z Żar faktycznie nic ciekawego za tą kase i lewy bok tez widać po fotkach ze malowany a przy tej cenie chciało by się tego ori jak najwięcej.
Nie wiem skąd ta "moda" na robienie zdjęć niczym rozkładówka Playboya.
Co do klapy, może być źle wyregulowana.
Ogólnie ze zdjęć niby fajnie, a tak na prawdę na żywo tylko oglądać.
Osobiście gdybym szukał i miał budżet, to tylko samemu sprowadzić :)
Kurczę jak za 735ia chcą 30k to ja swoje wycenie na 60 i wystawie :-)
Myślę że silnik w e32 juz schodzi ma drugi plan a liczy się stan faktyczny auta. Jak by myśleć w perspektywie czasu to ciesze sie jednak ze moja jest z silnikiem m30 który od 30lat pracuje tak samo. Jasne ze bym wolał 740/750 ale nie chciał bym też miec problemów jak ich posiadacze :-)
Dzuda , pewne rzeczy robisz raz na początku i masz spokój , a 740 czy 750 zawsze będą bardziej pożądane.
Też tak myślę. Widać to po cenach na rynku. Najbardziej wystrzelone są ceny 740 i 750 ;)
Teraz trzeba czekać, aż się euro uspokoi bo jak na razie jest mega wysoko.
A może Evan coś takiego:
http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-7...-ID6yqE47.html
Nie wiem czy jeszcze jest ,ale na pewno był właściciel tego auta u nas na forum.
A co do 740/750 to jeszcze nie słyszałem-nie widziałem e32 w którym silnik by pracował tak,żeby nie można było się do tego przyczepić. Nie pamiętam jak pracuje silnik u Czarka ,być może on jest nadzieją :cool:
No nie głupi samochód :) Mam coś na oku , jak nie wypali to może podjadę pooglądać bo daleko nie mam.