Może byś sie w końcu Piotruś pochwalił tym moim autkiem :)
Wersja do druku
Miro jeszcze pare dni i będą foty
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Ok. Więc jeszcze trochę mogę poczekać :):):)
Ale co z tym dostępem do opon typu 275x35x19 jest nie tak? Fakt rozmiarówka trochę nietypowa, a w związku z tym cena też wyższa, ale nie zauważyłem, aby tego typu opony były niedostępne lub reglamentowane...
Z budżetowych mogą być chociażby Nankang NS 20 za około 430 zł sztuka (przykład: http://www.oponeo.pl/dane-opony/nank...-mfs#141316995 ). Z nowych to najtańsze które znalazłem. Bo później to np Continental SportContact 6, ale w tym przypadku cena oscyluje w graniach 1k zł/sztukę.
Nankang bardzo szumią. Początkowo myślałem ze to łożysko. Na zimówkach nic nie słychać.
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Jaka firma takie efekty......
Oj już się Piotruś tak nie czepiaj bo masz michaly za gruby hajs a sie odksztalcaja po dłuższym postoju. W tych czasach tak to niestety wygląda.
Miro...... na zime mam nokiany które się odkształcają po postoju,ale są mega na śnieg.Michały to tylko na lato,są dobre.Na zime słabe.
Nankang teraz podobno w jakiejs marce z fabryki wyjeżdzają. Nie wiem jaki mam model ale kosztował coś ponad 700zł 275/35R19. Przód Runflat ale są mega twarde.
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Ja polecam Vredestein Ultra Vorti :)