Bez odzewu, bo masz wymagania konkretne i nikt takiego nie ma :)
Nie znam tematu, ale jak koledzy mówią, że niepewny gość, to lepiej się nie wybieraj, szczególnie, że masz daleko.
Wersja do druku
ja bym pojechal zobaczyc mimo wszystko, ale trzeba bardzo uwazac bo cena nie jest niska, nie wykluczam ze auto jest ok, tylko ze trzeba dobrze sprawdzic
bo nie ma za duzego buforu na naprawy w tej cenie...
Dziękuję zacna lektura, już mi sie odechcialo. Nie wierzę w cudowne ozdrowienie: kanalia zawsze bedzie kanalia jak to bylo w bajce Auta 2.
Wymagania mam tak! Zawsze marzylem o zadbane e38. Cene zwieksze do 28000 tyle jestem w stanie zaplacic za perelke. Z aktualizowalem wymagania
Ja gdybym był zainteresowany tym autem, zanim bym pojechał, sprawdził bym historię tego auta w bazie serwisowej BMW, nie kosztuje dużo a przynajmniej będzie wiadomo, że licznik nie skręcony. A skoro handlarz zapewnia, a nawet podaje zdjęcie książki serwisowej to warto sprawdzić czy tak jest faktycznie. Jak będzie się zgadzać to trzeba jechać oglądać, bo na odległość nic nie wywróży się.
Made in Tapatalk Galaxy Note 4 ByCygano
nie kupisz za 28 kola perelki, zapomnij!
nikt nie sprzedaja e38 w takiej cenie jak jest perelka!
zawsze trzeba cos zrobic
lepiej kupic taniej i zalozyc ze trzeba zrobic to i to
bo moze byc tak ze zwiekszysz budzet a i tak sie poposuje, nikt nie da gwarancji, nawet jak jest pewny auta
to przeciez juz bardzo stare auto, tu sie moze popsuc wszystko w kazdym momencie :)
nagle w zawiasie edc pojawi sie wyciek, albo chlodnica ci sie rozczelni, pompa wody padnie i porozrywa weze
w silniku poleci ci uszczelka, przeplywomierz nie wiem, swiece, padnie pompa wspomagania, abs, pompa paliwa, bak zacznie przeciekac :)
a jak kupisz taniej, masz dodtkowa kase na ogarniecie, zrobisz sam to wiesz co masz
warto czasem kupic auto do roboty, ale w idelanym stanie wizualnym (wnetrze, blachy)
Święte słowa
Nie kupisz perełki, a lepiej będzie jak sam doprowadzisz do zadowalającego stanu.
A ja napiszę kolejny raz. Kolega kupił jakieś 4 miesiące temu E38 gdzieś chyba koło Białej Podlaskiej, z silnikiem 3,5 z roku 2001 w stanie perfekcyjnym. Piękny czarny lakier, skóry czarne w super stanie. Bardzo dobrze wyposażona. M.in. elektryczna kiera, hydroklapa, pilot do bram, tylna kanapa grzana, duża navi, podświetlane klamki itd. No i uwaga. Zapłacił 14 000 zł. A więc da się kupić E38 za naprawdę małe pieniądze świetnie wyposażone i w świetnym stanie.