-
No to musisz mi powiedziec gdzie przeglad robiles tez sie tam udam :)) bo sam najchetniej bym nic nie zmienial w tym samochodzie xd bo I tak go zabiore spowrotem do Irl tylko juz an polskich blachach :) temat swiatel juz ogarniety .. dynamic xenon jest latwy do przerobienia znalazlem zaklad blisko w sumie domu wiec mi ogarna...a ma ktos moze pomysl jaki zaklad moze mi zrobic te lusterka do przegladu ??????
-
Pytania nowicjusza :)
Jaki jest sens wymienić lusterka na europejskie bez przekładki kierownicy? Przecież one maja inny kat i nie da sie ich ustawić.
-
Znajomy tak robił żeby mieć zaświadczenie ze Stacji Kontroli Pojazdów, które zanosił do wydziału komunikacji, w naszym kraju na temat sensu czegokolwiek lepiej nic nie mówić.
-
No c nie mów i tyle! Jeżeli nie wymienisz deski nie ma opcji i głupota jest wymiana lusterek
-
Generalnie myslalem ze to odbywa sie na zasadzie takie ,ze jade sobie na ten smieszny przeglad I wtedy koleszko mi mowi...lustereczka nie wymienione , lampy angielskie..zapraszam po wymianie..wtedy przeglad podbijemy. NO ale jesli moglo by sie udac bez tego , ( w co prywatnie nie wierze ).. to bylo by extra. No ale fakt faktem ze jesli kierownica zostaje po tej samej stronie to wymiana lusterek chyba nie miala by sensu.