Hej jestem z Gdańska i robiłem u nich kilkanaście jak nie kilkadziesiąt przekładni kierowniczych itp. Z tego co wiem przedni amorek z EDC to coś ok 1.200 zł
Wersja do druku
Hej jestem z Gdańska i robiłem u nich kilkanaście jak nie kilkadziesiąt przekładni kierowniczych itp. Z tego co wiem przedni amorek z EDC to coś ok 1.200 zł
1200 / 2 szt. (tył nivo bez s-edc, e38), trwało tydzień - półtora. Odesłali ładnie zapakowane i pomalowane.
Na razie tył mi skacze nieco, ale muszę po mechaniku poustawiać nivo. Ewentualnie gruszki do wymiany jeszcze pójdą.
Do e65 1200/szt
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
No to "poplywam" sobie jeszcze ze 3 miesiace bo 1200zl nie jestem w stanie teraz wylozyc.. Myslalem ze ciut tansze to bedzie.. A moze da rade wlozyc zwykly? bo te EDC jest dla mnie zbedne..
Skoro masz już to EDC w swoim aucie to powinieneś je zostawić - tak uważam. Ja kupowałem ostatnio 2 amortyzatory przednie Sachsa (a zawieszenie mam zwykłe) cena za sztukę 600 zł. Oryginalny, nowy zwykły amortyzator kosztuje ok 1700 zł. 1200 zł jak na BMW i aktywne zawieszenie to nie jest jakoś strasznie dużo - tak myślę. Oczywiście to Twoje auto i możesz zrobić z nim co chcesz. Dopowiem jeszcze, że jazda z EDC jest nie do porównania ze zwykłym zawieszeniem, oczywiście na korzyść EDC !
Ja wolałbym i na szczęście mam auto bez edc, ale jak juz jest no to profanacją była by przeróbka :)
Są też używki po około 600zł.
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Sprawdź czy amory masz suche, bo te procenty to ch** warte są. Ja czuję że któryś się wylał i dlatego Ci fura pływa.
Pawliko.....przecież napisał że ma wlany amor.
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
No wylal wylal, ale co w związku z tym?
To teraz nie wiem czy regeneracja czy uzywka.. Wolalbym jak najtansza opcje bo przez inne wydatki troche sie splukalem..
One psuja sie poprostu z zuzycia czy mogl sie rozszczelnic bo wpadlem w taka dziure ze opona guza dostala.?