dokładnie :) niewiele w narozniku na szlifierze podetnij :)
Wersja do druku
Szklo elegancko wymienione, troche sie różni miedzy jednym a drugim, ale nie mam serca tamtego bić młotkiem zeby bylo identycznie, troche pojezdze i zatrze sie ta róznica mysle. Takze dziekuje za pomoc :)
Jeszcze takie jedno pytanko poza tematem, zeby nowego nie zakladać, Panowie, jak sprawdzić czujnik PDC czy jest on na chodzie? Bo dostałem od znajomego czujniki, niestety on sam nie jest pewien czy są w 100% dobre, twierdzi że powinny, ale pewności nie daje. Więc jak go sprawdzić bez zakładania? Bo bez sensu zrzucac zderzak, żeby sie dostac do czujników, nie mając zadnego zamiennika... Jak sie okaże ze te od niego są do bani, to zostane bez auta, albo na marne bede zakładał zderzak spowrotem. Jest jakis sposób? Jeden z przodu i jeden z tyłu u mnie nie strzela w uchu ;)
jak nie podłączysz to nie będziesz wiedział.
czujniki w tylnym zderzaku wymienia się ściągając listwy, wystarczy pociągnąć listwę i schodzi z zatrzasków. Zawsze możesz je sprawdzić na tylnym zderzaku. I potem w inpie lub przykładając ucho do czujnika - jak sprawny to usłyszysz trzaski.