A z ciekawości zapytam: co sie stało z tylną klapą? Czyżby zardzewiała na rancie i wokół zamka?Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
Wersja do druku
A z ciekawości zapytam: co sie stało z tylną klapą? Czyżby zardzewiała na rancie i wokół zamka?Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
Sebek - o ile wcześniej złotówki nie zastąpi euro - to prawie na pewno KIEDYŚ jeszcze zobaczymy takie kursy. Na każdym rynku jest tak, że jak coś rośnie, to potem spada (a potem znowu rośnie, itd.).Cytat:
Zamieszczone przez Sebek
Tak samo nie wątpię, że WIG20 będzie jeszcze powyżej 3000 pkt, ropa grubo ponad 100 dolków czy złoto poniżej 600.
Więc pytanie raczej nie "czy" ale "kiedy" - tego niestety najtęższe głowy nie wiedzą... :/
Ale Tobie to chyba obojętne, bo zarabiasz po tamtej stronie granicy jeśli się nie mylę? ;)
heh,dokładnie to nie tak.Mam zdjęcie od sprzedającego że maska była zarysowana czymś ostrym i była rysa aż do "gołej" blachy i było to już robione w polsce.Miałem kiedyś W124 coupe z 92r i też nie było na nim rdzy.nie wiem,moze na taki egzemplarz trafiłem...Cytat:
Zamieszczone przez Jey
Konkret silnik w tym mesiu a reszta... kwestia gustu. Ja bym nie pogardził ale do E38 bez porównania
Nie wiem jak to jest, ale jak podjeżdżam na parking supermarketu to Panowie z Mercedesów oglądają moją BMW z zachwytem. Również dzisiaj na myjce pewien Pan z Audi A8 szczegółowo oglądał BMW. Jednak coś w tym jest - E38 RULEZ :]
proszę Cię...tak jak ktoś napisał na innym forum że nie widzicie świata po za E38.Samochód jak samochód i jest dużo ładniejszych fur,każdy lubi co innego...a E38 to żaden rarytas i śmiać mi się chce jak ktoś ładuje w niego kasę i myśli że ma furę nie z tej ziemi.Panowie,trochę sie zastanówcie.Sam chce kupić e38 ale ostatni rok produkcji bo przed liftem to np dla mnie jest porażka...Cytat:
Zamieszczone przez max mt
jestem fenem 7er ale bez przesady...co innego F01-wtedy można napisać "F01 RULEZ" ale nie E38 :faint:
No właśnie o to chodzi - ten AMG to coś w segmencie M5. Trochę wolniejszy, ale za to w automacie.Cytat:
Zamieszczone przez tristeza
Tu mała demonstracja tego co żadnym seryjnym E38 raczej nie wyjdzie:
[FILMIK]
Z drugiej strony - nie ma co kryć, że wizerunek "Mesia" - a zwłaszcza "okulara" - to auto dla podtatusiałego taksówkarza i szału wśród znajomych nie zrobi... :/
Może 750 i to nie wiem :hihi: AMG 55 jest kozak i nie ma co...
Myślę że dla każdego co innego "RULEZ"... Tak się składa, że sam miałem 740 (co gorsza przedliftowe) ale nie uważałem tego za swoją porażkę. ;)Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
Nie widzę też nic głupiego w tym, że ktoś ładuje kasę w E38 - raczej nazwałbym to pozytywnym zakręceniem. I uważam, że przy niektórych E38 blednie nawet F01, chociaż jest 10-20 x droższe.
Natomiast zgodzę się że czasem na Forum brakuje pewnego obiektywizmu - kiedy np. pojawia się temat "prestiżu" kilkunastoletniego 7er. Seryjne auto za 15-30 tysia PLN raczej trudno nazwać prestiżowym.
Tak więc Panowie - więcej otwartości i dystansu zarazem :)
chciałbym to zobaczyć :cool: to tak jak by porównywać E32 z E66Cytat:
Zamieszczone przez michal_5000