Nie rozumię o co ci chodzi? ...... 730D jest w Sanoku
Wersja do druku
Jak byłem w Brzozowie miesiąc temu to widziałem reklamy z e65 730D że jest do wygrania w jakims konkursie :P i tak mi sie skojarzyło.
W Brzozowie będę od czwartku ...jak coś :)
heheh no to nieźle 1 raz słyszę o takim czymś. No to co kto mi coś w koncu doradzi., PB czy ON ????? :)
Miałem właśnie 735i i byłem zadowolony.
Teraz mam F01 730D i tez jestem zadowolony.
Mi to bez różnicy czy PB czy ropa hahah
Bierz tego franca w benzynie na serwis i jak bedzie fajny to kupuj. Jak bedzie lipa to lepiej stracić parę stów za sprawdzenie niż potem 10k pln na start wsadzić.
Widze ,że kolega dosyć mocno dudki przelicza a przy E65 to nie tak jak przy E39 i wydatek rzędu 5-10 tys pln to się może z dnia na dzień urodzić.
Silnik N62 może byc bardziej kosztowny niz M57
No właśnie Francuz ma bardzo ładny środek wnętrze fotele jak nowe kierowcy tak samo , kierownica nie jest wytarta, nie widać zniszczeń na tym drewnopodobnym materiale no wizualnie jest ok, ma tylko otarcie na zderzaku na dole z przodu tak to cacy. Będę jechał do gościa dogadać szczegołów, ale pierw muszę się przejechać sprawdzić jak działą skrzynia jak silnik czy auto samo rusza czy stoi pod górką i nie cofie na Drive. Miałem automata w E39 tak że coś tam też wiem o skrzyniach. . No i co najważniejsze zawieszenie jest zwykle a nie pompowane hydraulicznie tak że też pod tym kątem patrzyłem. Bo jak by nie było takie zawieszenie sporo kosztuje.
Jakby co to mogę podskoczyć w czwartek :) i pooglądać też. W końcu trochę sie miało te e65 :)
a masz VIN z tej bejcy ?