przez 4 miesiące nie dłużej i to zrobie
Wersja do druku
przez 4 miesiące nie dłużej i to zrobie
koszt wtmiany uszczelniaczy 6 kolockow cos sporo ???
Sporo? 6k to uważam że już całkiem tanio + w tych pieniądzach wymiana rurki... u mnie w sandomierzu tyle to kosztuje...
Cena za zrobienie razem z rurką jak najbardziej normalna. Bez rurki wychodzi 4000 PLN.
Zacznij od wymiany 2 odm silnika, tak czy inaczej będziesz musiał je wymienić jeśli są porwane, mają one wpływ na dymienie, czasami wymiana pomaga.
--
Pozdr.
Hubert
Najważniejsze to aby stan nie był ponad max bo może Ci być przykro. (nawet bardzo przykro) Jak przeczytałem ,że 5l dolałeś to aż mnie w sercu zakuło. Bagnetu nie używasz ?
Uszczelniacze zaworowe i rurka wody w silniku N62 to standard w przypadku 95% egzemplarzy.
Powiem Ci szczerze ,że dzieci nawet o tym wiedzą. :)
Skąd taki przebieg??? Może twoja bejca już drugi raz licznik nakręca ? :)
Panowie a co do przebiegu.. Czy inpą sprawdze faktyczny stan? Na blacie mam 280tys a jak mi jakis blad wyskoczy to inpa pokazuje za kazdym razem ze przy 330tys wyskoczyl.. Czyli rozumiem licznik cofniety i moduly czekaja az zegary nabiją do ostatniego "prawidlowego" stanu km? czy jak to jest?
Większość modułów (a może i wszystkie) liczy sobie kilometry samodzielnie. Dzięki temu w przypadku konieczności zarejestrowania błędu dany moduł jest samowystarczalny i nie musi odczytywać aktualnego stanu licznika z jakiegoś nadrzędnego modułu, ponieważ ma swój własny licznik kilometrów. Wszystko wskazuje na to, że masz cofnięty licznik w zegarach, a cała reszta ma nadal zapisany oryginalny przebieg. Tyle off topicu ;)
jak z rurka to sie zgodzę ze cena ok , myślałem ze o same uszczelniacze chodzi . Cena wymiany uszczelniaczy od 2800 do 3500 zł bez zdejmowania glowic . Co do rurki nie oreientuje sie wiec sie nie wypowiem :P
U nas wymiana uszczelniaczy bez zdejmowania czapek 1500 jak trzeba to podam namiar na gościa
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk