Mnie sie bardziej podoba ta czarna głównie ze względu na dużą navi i tiptronica. Ogólnie wole większe silnika, ale to 728 tańszy gaz i w razie awarji też dużo taniej :) Jak nie zależy Ci na osiągach to bierz ją :)
Wersja do druku
Mnie sie bardziej podoba ta czarna głównie ze względu na dużą navi i tiptronica. Ogólnie wole większe silnika, ale to 728 tańszy gaz i w razie awarji też dużo taniej :) Jak nie zależy Ci na osiągach to bierz ją :)
Dziękuję wszystkim za podpowiedzi, decyzja padła 728 dzisiaj pojechałem obejrzeć jeszcze raz auto z kuzynem i doszliśmy do wniosku, że warto, nie jest to oczywiście igła ale nie była składana z dwóch ale moim zdaniem fajnie wygląda, dobrze jeździ, płynnie zmienia biegi, resztę się naprawi.
Tak z innej beczki jak jechałem dzisiaj z kuzynem to mi przypomniał od jak dawna się czaiłem na zakup 7ki, zanim swoją kupiłem to jego namówiłem na zakup 735 i jeszcze kolegę z pracy :), co tam kilka lat i w końcu jest :)
Dobrze, że jest forum to będzie gdzie wiedzę czerpać.
PS.
Sprzedający oferuje mi jeszcze felgi z zimówkami takie jak na tej aukcji
http://allegro.pl/bmw-serii-7-750il-....html#imglayer
Dobre opony myślę, że skuszę się bo 800zł nie jest aż tak drogo
Bierz i bądź zadowolony. A felga z oponą za 200szt też OK
no to gratulacje kolego
przyjemnego wożenia... bo fajna sprawa siódemer...
No i dobry wybór - co do kół szkoda że nie utargowałeś w cenie :) Ale bierz - 800 z oponami to dobra cena.
No nie wiedziałem że gość ma koła później dopiero jak ustaliliśmy cenę to mu się przypominało trudno, opony w rewelacyjnym stanie.