-
Dzięki za info. W między czasie zrobiłem test pompy ABS u mnie kręci więc usterki szukam dalej. Biegi mogę zmieniać manualnie w czasie jazdy więc komunikacja jest chyba ze wszystkimi sterownikami na magistrali oprócz tego durnego ręcznego. Mam 2 na podmianę. Teraz to już chyba tylko jakiś błąd robie we wkodowywaniu go. Przynajmniej mam taką nadzieję.
-
Wiem o czym mówisz u mnie tez mogłem ręcznie zmieniać wydawało mi się że jest wszystko ok ,przecież miałem taż już kilka automatów ale się myliłem,problem miałem w aucie od początku ,pojawiał się rzadko i doprowadzał do furii,raz nad morzem "zbiłem"sterownik za kare i ...i działał bez szwanku ok 8 mies.i znowu abs trakcja ,ręczny,później serwo tronik,później kiedyś licznik i tak na przemian do tego spadł śnieg i dopiero była heca jazda jak po szkle.Zmiana kodowanie i uśmiech na twarzy,radość bezcenna.
Ps.(tylko nie z kosztów)
-
U mnie problem sam zniknął po zimie jak się sterownik od ABS`u wygrzał. Z dnia na dzień co raz mniej błędów wyskakiwało aż w końcu wszystko wróciło do normy.