Moze Cie zaskocze , ale nie jestem laikiem i wiem ze do wiekszosci aut w europie( od Smarta , przez Maybacha az po Autobusy Miejskie) skrzynie automatyczne produkuje holding ZFCytat:
Zamieszczone przez Jeztom
odbiegajac od tematu, nie jestem zwolennikiem wymieniania newralgicznych mechanicznych czesci samochodu na uzywane, chyba ze po profesjonalnej regeneracji, ale kto co lubi..Cytat:
wszystko zalezy jak sie na temat patrzy, mnie z kolei wlasnie pociaga wlasnie posiadania auta w rzadkiej specyfikacji, innego niz wiekszosc.. ;)Cytat:
ile osob tyle gustow, jedna osoba kolekcjonuje znaczki, a druga ludzkie paznokcie i wlosy ;) i ta kwestia nie podlega dyskusji...Cytat:
z moim tokiem myslenia jest wszystko jak najbardziej OK, akurat nie musisz mnie w tej kwestii uswiadamiac bo "wyroslem" na autach 2.5l + :)Cytat:
hhhmmm, ja sie nie wypowiadam na temat umiejetnosci osob ktorych nie znam... a tutaj najwiecej zalezy od drivera z dobrym refleksem i wyczuciem auta w manualu, wdepnac w automacie to potrafi kazda emerytka z Parkinsonem .. :DCytat:
powyzej 100km/h 750 wymiata bez dwoch zdan, ale do 100 liczy sie glownie czynnik ludzki..Cytat:
mysle ze porownanie doskonalej V8 M60/M62 do perfekcyjnie wywazonej i wyciszonej V12 M73 (pamieta ktos slynny test z monetą na sztorc?) ma sie jak porownanie Dody do Catherine Zety-Jones ;)Cytat:
podsumowujac, nie mam nic przeciwko automatom, ani tym bardziej BMW w automacie bo jezdzilem takimi autami i wiem ze sa mega przyjemne w jezdzie, ale wiem ze nie sa dla mnie, przynajmniej nie teraz....
Dziekuje za info i Pozdrawiam wszystkich forumowiczy i pasjonatow BMW :)